Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Alina

Jak wspomóc odchudzanie?

Polecane posty

Gość gość Alina

Czy zastosowanie Slimunox pomoże przy odchudzaniu osobie, która z góry zakłada, ze ona w żaden sposób oprócz operacyjnego nie schudnie?

Gość gość Karaolina
Moim zdaniem obecnie Slimunox to jest jeden z najskuteczniejszych środków jakie można kupic w Polsce. Sama brałem te tabletki, ale było to w czasach, gdzie trzeba było je kupować w Stanach. Nie mniej pomomo, że od tamtego czasu trochę dni minęło, to ja nie mam do dzisiaj najmniejszych problemów z wagą.

Gość gość Marzena K
Jak schudnąć odpowiedź na to pytanie jest zaskakująco prosta.Dieta i do tego dobry suplement.Ja wybrałam Slimunox i według mnie jest to najlepszy wybór jakiego mogłam dokonać.Schudłam bez żadnych przykrych przygód.Teraz jestem w końcu szczupłą i szczęśliwą kobietą.

Gość gość Barbara
Moim zdaniem nie ma lepszego sposoby ma pozbycie się nadwagi jak zastosowanie Slimunox. Ja tez sie zdecydowałam na te tabletki i moja waga wróciła do normy w 3 miesiące

Gość gość Justyna
Bardzo się cieszę żę dałam się namówić na stosowanie tabletek Slimunox.Długo się broniłam bo twierdziłam że tabletki nie mogą pomóc.A tu takie miłe zaskoczenie nie tylko zmniejszyły apetyt ale także waga spada znacznie szybciej.Teraz jak ktoś mi się pyta co robię że tak chudną odpowiadam Slimunox.

Gość gość Ada
Przy moim siedzącym trybie życia myślałam, że nie uda mi się schudnąć. Wzięłam się w końcu za siebie, zaczęłam jeść częściej i mniej, bez cukru i tłuszczu. Kupiłam też tabletki Slimunox i starałam się ćwiczyć . Po trzech miesiącach ważę o 12 kg.

Gość gość Nadia 23
Ja przy wyborze tabletek kierowałam się opinią internautów.Z całej gamy tabletek również wybrałam Slimunox.U mnie po miesiącu stosowania waga pokazała 5 kg teraz mija drugi miesiąc i łącznie schudłam już 9 kg.Wyboru chyba dokonałam dobrego.

Gość gość Karina b
Moim zdaniem zastosowanie Slimunox jako środka wspomagającego odchudzanie jewst bardzo dobrym pomysłem, sama dodałam go do diety i ćwiczeń i dopiero od tego momentu waga zaczęła systematycznie spadać

Gość gość Małgorzata 27
Mi tak samo jak wielu innym osoba pomogły tabletki Slimunox.Ale należy pamiętać o tym że podstawą powinna być dieta a tabletki maja wspomagać.Ale dzięki diecie i tym tabletka ogólnie udało mi się zrzucić 14 kg.

Gość gość Kasandra
Długo zastanawiałam się nad tym jaki środek wybrać jeżeli chodzi o wspomaganie procesu odchudzania. W końcu zdecydowałam się na Slimunox i nie żałuję tej decyzji. Wreszcie pozbyłam się całej nadwagi i wreszcie będę mogła założyć na Sylwestra taką sukienkę o jakiej od dawna marzyłam, a co przez kilka ładnych lat ze względu na figurę było nie możliwe

Gość gość Bożena
Ja też zastosowałam Slimunox i jestem bardzo zadowolona zx efektu jaki udało mi się uzyskać. 3 miesiące czasu i znów cieszyłam się swoją dawną figurą

Gość gość Kornelia
Ja jestem bardzo zadowolona z efektu jaki udało mi się uzyskać po zastosowaniu Slimunox. W końcu schudłam. To nawet mało powiedziane. Straciłam całą nadwagę

Gość gość Karina 29
Ze wszystkich tabletek jakie brałam to Slimunox na ich tle na prawdę wypada bardzo dobrze.Może dla innych spadek wagi o 4 kg miesięcznie to nie za dużo ale dla mnie to całkiem niezły wynik.

Gość gość Edyta
Nie każdy da się namówić na odchudzanie wspomagane tabletkami a powinien.Jest to znacznie prostsze niż tradycyjna dieta.Slimunox gwarantuje o wiele większy spadek wagi bez efektu jo-jo.No chyba że ktoś lubi się męczyć na długotrwałych i nieskutecznych dietach

Gość gość Lidka
Ja zaufałam tabletką które są już znane na rynku.Dzięki Slimunox udało mi się schudnąć 14 kg i to w dość krótkim czasie.W ciągu tych trzech miesięcy nauczyłam się odżywiać tak że teraz nie mam żadnych problemów z utrzymaniem normalnej i prawidłowej wagi.

Gość gość Sylwia
Może dla wielu to będzie śmieszna, ala ja miałam problem z 5 kilogramami. I mi też pomógł Slimunox, z tym iż w moim przypadku wystarczyło 7 tygodni (mam prawie całe drugie opakowanie. Jak ktoś chętny, to mogę oddać

Gość gość Julia
A ja zdecydowałam się na zastosowanie Foreverslim i w końcu trafiłam, to było to czego potrzebowałam od dawna by pozbyć się nadwagi. Efekt końcowy to 12 kg mniej

Gość gość Agnieszka T
Moim zdaniem podstawą o której wiele osób zapomina, to fakt,że bilans dzienny kalorii przy odchudzaniu musi być ujemny A co do Slimunox, tak jak piszecie, środek oparty na naturalnych składnikach, więc jak skuteczny i wspomaga proces, to nie ma się nad czym zastanawiać

Gość gość Daria
Ja postawiłam na znane i bardzo skuteczne tabletki Slimunox.W moim przypadku spadek wagi to 10 kg ale pewnie było by znacznie więcej gdybym stosowała się do wszystkich zasad kuracji.Ale dla mnie to i tak dużo biorąc pod uwagę że łykałam tylko tabletki i nie robiłam nic więcej

Gość gość Marcelina
Stosowałam Slimunox przez trzy miesiące na początku wcale nie myślałam że one będą aż tak skuteczne.W sumie schudłam 16 kg o dwa kilo więcej niż zamierzałam .

Gość ciekawska 21
A co powiecie o ekstrakcie wspomagającym odchudzanie IQmango?

Gość Qq namuniu
Bron Boze zadnych tabletek!!!!! Jesc zdecydowanie mniej, starac sie jak najwiecej ruszac. Wiekszosc ludzi ma prace siedzaca i co z tego? Zostaje jeszcze czas po pracy i weekendy, urlopy. Trzeba sie za siebie wziac i nie lykac trucizny tylko rozruszac u siebie samoistne spalanie. Najlatwiej to cos polknac i siedziec dalej na duupppie. 10 tys krokow dziennie. Aplikacje na tel. i w droge. Zaczac od 5 tys. i podnosic poprzeczke. Po miesiacu, dwoch az chce sie zyc. Wytrwalosci.

Gość gość Dorota
Ja też stosowałam Slimunox i jestem bardzo zadowolona z efektu odchudzania jaki udało mi się osiągnąć. W 3 miesiące schudłam 12 kilo i nie ukrywam, ze jestem z tego powodu bardzo szczęśliwa

Gość gość Weronika 28
MI zakup Slimunox doradziła siostra...początkowo byłam nawet przeciwna... dzisiaj jestem jej wdzięczna. W 3 miesiące udało mi się wrócić dowagi jaką miałam przed ciążą

Gość gość Agata
Ja do dzisiaj nie mogę wierzyć w to że udało mi się schudnąć właśnie dzięki tabletkom.Koleżanka poleciła mi Slimunox i to dzięki nim schudłam i to tyle że teraz moje BMI jest w normie.

Gość gość Marzena 30
Jak dla mnie idealnym rozwiązaniem okazało się zastosowanie Slimunox, jak dla mnie to super środek który jest bardzo skuteczny. To właśnie dlatego ze go zastosowałam udało mi się zrzucić 12 kg

Gość gość Sabina 21
W końcu udało mi się schudnąć.I kto by pomyślał schudłam dzięki tabletką Slimunox.Na początku wydawało mi się to mało realne.Ale po wprowadzeniu zmian i trzymaniu się tego co jest napisane na ulotce dołączonej do opakowanie wcale nie okazało sie to takie trudne.

Gość gość Róża
Moim zdaniem nie ma lepszego sposobu jak zastosowanie Slimunox. Stosowałam te tabletki jako któreś z rzędu. Wczęśniej było praktyczne bez efektów. Bardzo mnie zawiodło African Mango. Tu natomiast o dziwo w końcu sukces

Gość gość Ulka
Ja za to zdecydowałam się na zastosowanie Slimunox i jestem bardzo zadowolona z wyboru. Co prawda odchudzam się dopiero dwa miesiąca, ale za to już nie ma 10 kilogramów z nadwagi

Gość gość Ewa 23
Nie każdemu udaje się schudną na samej diecie.Ja właśnie należę do osób którym było ciężko schudnąć bez wspomagania.Dla mnie rewelacyjne okazało sie zastosowanie Slimunox.Dzięki stosowaniu tych tabletek pozbyłam się nadwagi i teraz w końcu mogę się cieszyć zgrabną sylwetką.