Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Alina

Jak wspomóc odchudzanie?

Polecane posty

Gość gość Dominika
Ze wszystkich tabletek jakie brałam to Slimunox na ich tle na prawdę wypada bardzo dobrze.Może dla innych spadek wagi o 4 kg miesięcznie to nie za dużo ale dla mnie to całkiem niezły wynik.

Gość gość Hanka
U mnie skutecznym sposobem okazało się do włączenie do diety Slimunox. tabletki te skutecznie wyhamowały poczucie głodu, wreszcie nie miałam ochoty podjadać, jak i zdecydowanie poprawiły u mnie metabolizm,

Gość gość Felicja
Ja też zdecydowałam się na Slimunox. W 3 miesiące pozbyłam się 12 kilo nadwagi. Co dla mnie jest naprawdę niewątpliwym i wielkim sukcesem

Gość gość Agata 32
Mnie namówiła koleżanka na Slimunox, który wcześniej stosowała jej siostra. Zresztą robiła z tego relację na jakimś vlogu czy coś. Nie wiem bo nie byłam na jej stronie. W każdym razie jak wspomniałam, o tym że chciałabym pozbyć troszkę tego i owego, to ta mi wypaliła, że powinnam zastosować Slimunox. postanowiłam spróbowąc i nie żałuję dzisiaj tej decyzji.

Gość Dr weight
Każdy, kto chce schudnąć, czując się lepiej, wysyła mi wiadomość workout.motivation.gym1@gmail.com

Gość gość Weronika
Straciłam w zasadzie całą nadwagę przez 3 miesiące kuracji z tabletkami Slimunox. Spróbowałam po 4 latach próbowania różnych diet, łącznie z ćwiczeniami. Niestety, ale kompletnie nie przynosiło to żadnego efektu. Nie wyobrażacie sobie jak przyjemny był dla mnie powrót do moich ciuchów z przed ciąży.

Gość gość Ewa 31
Mi bardzo pomogło podczas odchudzania pomogło zastosowanie IQmango. 3 miesiące i nie ma śladu po nadwadze.

Gość gość
Nie dostaniesz nic...

Gość gość Marzena 27
Ja zdecydowałam się na zastosowanie Foreverslim i nie żałuję tego wyboru, gdyby nie te tabletki to na pewno bym, nie pozbyła sie 12 kg

Gość gość Wioletta
Mi w odchudzaniu pomogło zastosownaie IQmango. jestem przekonana, ze gdyby nie ten środke, to moja walka z nadwaga nie byłaby taka prosta

Gość gość Halina
MI bardzo pomogło IQmango. W 3 miesiące pozbyłam się całej nadwagi

Gość gość Barbara
Ja podczas odchudzania zaczęłam stosowąć IQmango i to było dokładnie to czego potrzebowałam, by pozbyć się nadwagi

Gość gość
gość Alina 2018.11.12 Nie wycieraj sobie gęby moim imieniem. To nie jest mój wątek, a ty jesteś bezczelny. Nie potrzebuję żadnej operacji.

Gość gość
Jak jesteś gruby wieprzku, to pisz we własnym imieniu, a nie podszywaj się pod kogoś innego.

Gość gość Renata
Ja zdecydowałam się na zastosowanie IQmango. Gdyby nie te tabletki, to pewnie kolejny raz poniosłabym porażkę, a tak mogę swiętowac sukces.

Gość gość
to jest tylko slaba reklama tegi slimunox.ludzi nie wierzcie w to!!!! bez diety nic nie zdzialacie.takie srodki odchudzaja jedynie wasz portfel

Gość gość Monika
Ja zdecydowałam się na zastosowanie IQmango i to było dokładnuie to czego potrzebowałam by schudnąc.

Gość gość Genia
ja też zdecydowałam się na zastosowanie Slimunox i jestem bardzo zadowolona, bo w końcu udało mi się pozbyć nadwagi. Może to tylko 13 kilo, ale dla mnie było to bardzo duże obciążenie, którego sie pozbyłam

Gość gość Dagmara
W moim przypadku skutecznym sposobem na pozbycie się nadwagi okazało się zastosowanie Slimunox. 3 miesiace i po 13 kilogramach zbednego tłuszczu

Gość Wiktoryna
Dnia 12.11.2018 o 16:23, Gość ciekawska 21 napisał:

A co powiecie o ekstrakcie wspomagającym odchudzanie IQmango?

Ja stosowałam IQmango i jestem bardzo zadowolona z efektu. W końcu sukces i pozbyłam się całej nadwagi.