Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Marzena

Jaka dieta najlepsza przy Slimunox?

Polecane posty

Gość gość Marzena

Planuję zakup Slimunox aby poprawić wyniki odchudzania. Jaką najlepsza dietę mogę zastosować

Gość gość Angelika
Właśnie, co możecie polecić na odchudzanie? Czy Slimunox jest faktycznie takim dobrym wyborem?

Gość gość Natalia 23
U mnie efekt po zastosowaniu Slimunox jest uważam, że jest znakomity. 3 miesiące czasu i nie mam nadwagi, z którą wcześniej walczyłam ponad 4 lata.

Gość gość Agata
Ja stosowałam Slimunox i jestem bardzo zadowolona. W końcu sukces i nie mam nadwagi, co dla mnie jest bardzo ważne. Uchroniło mnie to bowiem przed operacją kolana... bowiem teraz przy mniejszej wadze, jest duża szansa, na skuteczność leczenia farmakologicznego

Gość gość Katarzyna 22
Moim zdaniem nie ma obecnie lepszego środka wspomagającego odchudzanie, o ile oczywiście wiesz jak poprawnie go stosować. Bo jak myślisz, ze nie zmianiając diety i leżąc przed TV schudniesz, to się mylisz.

Gość gość Wiktoria
Moim zdaniem nie ma lepszego jak Slimunox, ja dzięki tym tabsom schudłam 14 kilo

Gość gość Bogusia
Ja się na temat Slimunox nie będę za dużo rozpisywała.Bo najważniejsze jest to że tabletki w moim przypadku okazały się skuteczne.Bez problemu dzięki tym tabletką poradziłam sobie na diecie.Nie chodziłam głodna nie miałam obniżonego nastroju.Wszystko odbyło sie tak jak powinno być.Efektem kuracji z Slimunox jest spadek wagi o 15 kg.

Gość gość Sansdra
Każdy ma prawo wyboru.Ja postawiłam na amerykańskie tabletki Slimunox,swojego wyboru nie żałuję.Spadek wagi jaki udało mi sie uzyskać to 12 kg .Waga utrzymuje się do dzisiaj nie musiałam wcale martwić się o efekt jajo.

Gość gość Lucyna 25
Wybrałam Slimunox z różnych powodów.Ale z wyboru tych tabletek jestem na dzień dzisiejszy zadowolona.Do końca jeszcze trochę czasu ale już mieszczę się w rozmiar XL a mój cel to M

Gość gość Izabella
Stosowałam Slimunox przez 3 miesiace. W tym czasie chudłam 14 kilo. Dla mnie to bardzo dużo. W końcu czuję się normalna i sprawna, ze znacznie większą ufnością patrzę w życie

Gość gość Gabryśka
Slimunox suplement diety który skutecznie wspomaga odchudzanie.Zapycha żołądek zapobiega napadom głodu.Dla mnie super właśnie czegoś takiego szukałam.

Gość gość Anna 59
Dzięki Slimunox udało mi się schudnąć.Dla mnie jest to bardzo ważne ale ważniejsze dla mnie jest to że w ciągu tych trzech miesięcy nauczyłam się tego jak jeść aby nie przytyć.Trzymam się tego i prawidłowa waga się utrzymuję .Kolejną rzeczą jest to że polubiłam ******ie zamierzam z niego rezygnować.

Gość gość Alicja 23
Ja też jestem bardzo zadowolona z efektu uzyskanego po zastosowaniu Slimunox. W końcu sukces i nie mam nadwagi. Wystarczyły tylko 3 miesiace

Gość gość Agnieszka
Dla mnie moja nadwaga była dużym problemem. Długo nie mogłam sobie dać z nią rady, pomimo stosowanych różnych diet. Pomogło dopiero zastosowanie Slimunox.

Gość gość Sabina
Chyba jedyne tabletki które w ogóle skutkują to Slimunox.Przynajmniej w moim przypadku.W dwa miesiące udało mi się pozbyć przeszło 10 kg nadwagi.Bez problemu można je kupić na Allegro.

Gość gość Alina 25
U mnie efekt po Slimunox utrzymuje się do dziś chociaż od połknięcie ostatniej tabletki minęło już osiem miesięcy.Więc dziewczyny do roboty zmiana diety,ruch tabletki.Waga spadnie a wy będziecie z siebie zadowolone.

Gość gość Weronika
Ja nikogo nie będę namawiała aby stosował Slimunox.Ale według mnie są to na razie najbardziej skuteczne tabletki na rynku.Jeszcze nigdy nie udało mi się schudnąć ponad 14 kg w trzy miesiące.Żadna dieta nie daje takich efektów.Może inaczej pewnie daje ale trwa to zdecydowanie dłużej.

Gość gość Aldona
Moim zdaniem to obecnie jedne z najlepszych tabletek na odchudzanie. Stosowałam je przez 3 miesiące i wreszcie pozbyłam się całej nadwagi

Gość gość Oliwia
Ja akurat stosowałam Slimunox i jestem bardzo zadowolona. Do swojej wagi wróciłam szybciej niż się spodziewałam.Preparat wart swojej ceny.

Gość gość Daniela
U mnie podstawą odchudzania była dieta ale dużo również dało mi branie Slimunox.Dzięki tym tabletką dieta była znacznie łatwiejsza nie miałam napadów głodu o ochota na słodycze była zerowa

Gość gość Manuela
W trzy miesiące pozbyłam się 14 kg.W końcu od wielu lat czuję się ze sobą dobrze.Mam tylko nadzieję że już nigdy więcej nie będę musiała brać Slimunox lub podobnych tabletek,muszę utrzymać taką wagę na jaką pracowałam przez te trzy miesiące.

Gość gość Kaśka
Ja też stosowałam Slimunox i jestem bardzo zadowolona z efektu odchudzania jaki udało mi się osiągnąć. W 3 miesiące schudłam 14 kilo

Gość gość Alina 21
Ja też jestem bardzo zadowolona z efektu uzyskanego po zastosowaniu Slimunox. W końcu sukces i nie mam nadwagi. Wystarczyły tylko 3 miesiace

Gość gość Justyna
Ja też zdecydowałam się na zastosowanie Slimunox i jestem bardzo zadowolona. W końcu odchudzanie przyniosło efekt. W 3 miesiące straciłam 12 kilo

Gość gość Arusia
Dzięki temu że przez całą kurację trzymałam się zaleceń udało mi się na Slimunox schudnąć 14 kg.O efekt jo-jo też nie musiałam się martwić bo miałam pewność żę dam radę utrzymać wagę.

Gość gość Hanka
Ja stosowałam Slimunox i jestem bardzo zadowolona. W końcu znalazłam coś, co skutecznie pozwoliło mi na pozbycie się nadwagi. te tabletki są rewelacyjne

Gość gość Danka
Moim zdaniem to jeden z najlepszych środków wspomagających odchudzanie jakie są dostępne w Polsce, choć w dobie internetu, ciężko pisać o zakresie terytorialnym, więc może określę to w inny sposób za złotówki. Moim zdaniem nie ma skuteczniejszego środka

Gość gość Grażyna
Ja stosowałam Slimunox i do tego dietę nie przekraczającą dziennie 1500 kcal i systematyczne ćwiczenia, Po 3 miesiącach było 12 kg mniej na wadze

Gość gość Weronika
Odnośnie skuteczność Slimunox, to w moim przypadku to na prawdę działa, nie powodując żadnego spustoszenia w organizmie. Robiłam sobie szczegółowe badania przed odchudzaniem jak i po jego zakończeniu.Preparat warty swojej ceny.

Gość gość Izabella
A ja zadam przewrotne pytanie, bo widzę jaki jest temat, ale czy słyszeliście i co sądzicie na temat IQMango?