Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Marzena

Jaka dieta najlepsza przy Slimunox?

Polecane posty

Gość gość Magdalena 22
Ja akurat stosowałam Slimunox i jestem bardzo zadowolona z efektów. A jak chcecie się sami przekonać to proponuję odwiedzenie strony http://skutecznetabletki.pl

Gość gość Paulina
Ja też stosowałam te tabletki i jestem bardzo zadowolona z efektu jaki udało mi sie osiągnąć.U mnie zastosowanie Slimunox okazało się wielkim sukcesem, przynajmniej dla mnie

Gość gość Danuta 34
Moja koleżanka ostatnio wspominała mi o takim środku jak IQmango. Co sądzicie o tym?

Gość gość Alicja 26
Stosowałam Slimunox przez trzy miesiące na początku wcale nie myślałam że one będą aż tak skuteczne.W sumie schudłam 16 kg o dwa kilo więcej niż zamierzałam .

Gość gość
Jaka reklama! Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha! Co parę minut wpis zachwalajacy i te nicki z imionami kobiet. Ktoś mało inteligentny wymyślal ten topik.

Gość gość Barbara
Ja tam pilnowałam kalorii, by tych spożywać mniej jak potrzebowałam. A Slimunox bardzo mi pomógł z wygraniem walki z nadwagą

Gość gość Beata
Ja stosowałam Slimunox i jezęli chodzi o dietę, to pilnowałam tylko aby nie przekroczyć kalorii...

Gość gość Bogusia
Jak dla mnie to jeden z najlepszych środków wspomagających odchudzanie. Stosowałam Slimunox przez 4 miesiące i pozbyłam się 17 kilo nadwagi

Gość gość Anna 23
W końcu jakiś suplement zaczął na mnie działać.Widocznie skład Slimunox okazał się dla mojego organizmu odpowiedni.Jeżeli uda mi się trwale schudnąć będzie to dla mnie mistrzostwo świata.

Gość gość Natalia
Moim zdaniem Slimunox jest jednym z najlepszych środków wspomagających odchudzanie jakie są dostępne w Polsce, a do tego oparty jest on na naturalnych składnikach. Ja przez 3 miesiące schudłam 14 kg

Gość gość Kamila
Dla mnie moja nadwaga była dużym problemem. Długo nie mogłam sobie dać z nią rady, pomimo stosowanych różnych diet. Pomogło dopiero zastosowanie Slimunox.

Gość gość Ola
Ja akurat zdecydowałam się na IQmango, jednoa, też nie jestem przekonana., czyu moja dieta jest tą najodpowiedniejszą i czy jej nie zmienić.

Gość gość Ania  40
Ja też zdecydowałam się na zastosowanie Slimunox i moim zdaniem nie ma lepszego środka wspomagającego odchudzanie jak właśnie te tabletki

Gość gość Agnieszka 26
Moim zdaniem nie ma lepszego środka wspomagającego odchudzanie jak Slimunox. Mi dzięki tym tabletkom udało się pozbyć 14 kilo nadwagi