Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak przyjac sperme do ust

Polecane posty

Gość gość

Na nastepnym spotkaniu moze bede robila pierwszego loda w moim zyciu Chce polknac sperme bo mi zalezy zeby dobrze wypasc,mnie sperma nie brzydzi,Ale gdzie trzymac penisa w czasie wytrysku?? Zeby sperma nie trafila np. do tchawicy??

Gość gość
zdaj się na instynkt, jak wytryśnie to połknij, nie myśl za wiele :-)

Gość gość
W Twojej sytuacji przyjęłabym bezpośrednio do gardła ale sama uwielbiam trzymać w ustach i połykać, zlizywać z penisa czy przyjmować na twarz i połykać co spłynie

Gość gość
niech przytrzyma za głowę i tryska w migdałki .

Gość gość
Dziekuje za dobre rady

Gość gość
"Ale gdzie trzymac penisa w czasie wytrysku?? Zeby sperma nie trafila np. do tchawicy??" x trzymaj w ustach samą żołądź

Gość PrawieZanurzenie
Naturalną odpowiedzią jest głębokie gardło, gdy sperma nie trafia do jamy ustnej, "przeskakuje ją", nie pozwalając w ogóle na "rozsmakowanie" się. Problem pierwszy to bardzo częsty odruch wymiotny na skutek specyficznej łaskotliwości okolic przełyku. Wykorzystujemy go, gdy mamy przekonanie, że coś nam "leży na żołądku", że pomogą nam wymioty. Gmeramy palcami po tej okolicy, rygamy i mówimy uffff! Ten odruch podobno zanika na skutek celowego "zbliżania się do niego", prawie, prawie, prawie. Przykładowo posługując się obranym bananem. Gorsza sprawa, gdy przełyk jest po prostu naturalnie za ciasny na "grubasa". Wtedy dostatecznym półśrodkiem jest PRAWIE zanurzenie. Przytknięcie czubka do przełyku i delikatny (POWTARZAM: delikatny!) nacisk. Tak, aby przełyk LECIUTKO się rozchylił w czasie "finału". Podobnie jak przysłona w aparacie fotograficznym. Ten otworek i przytknięty do niego otworek na czubku fiutka w czasie wytrysku wyekspediuje spermę do żołądka z pominięciem jamy ustnej. Czy ja powiedziałem, że łatwo i bez ćwiczenia? To na pewno nie jest dla młodzieńców z jeszcze bardzo wysokim ciśnieniem spermy, atakującym mózg i prostującym uszy.

Gość gość
I koniecznie daj znac jak Ci poszło.

Gość PrawieZanurzenie
Drogi Pytalski! Zrób sam, leniuchu!

Gość gość
"Chce polknac sperme bo mi zalezy zeby dobrze wypasc' x alez to piekne:)

Gość gość
Na początek nie połykaj. Nawet nie pozwól aby kończył ci w ustach. Niech skończy na brzuchu, piersiach. Potem weź na palec i spróbuj. Jelsi ci podejdzie to możesz skosztować jeszcze raz. Po tej próbie już będziesz wiedziała czego się spodziewać :) Smak spermy zależy od diety i używek. Moja jest słodka i kończymy na wszystkie możliwe sposoby, ale też mamy spory staż. Moja kobieta sama to zapoczątkowała.