Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego mi tak niszczysz zycie ?

Polecane posty

Gość gość
kto ci niszczy zycie?

Gość gość
Ja mam zniszczone

Gość gość
Ja juz mu nie zadaje nawet takiego.pytania, jest psychopata, to tłumaczy wsxystko.

Gość gość
Uwolnij sie od niego

Gość gość
gość dziś Uwolnij sie od niego x To nie takie latwe.Gdybym mogla,to juz dawno bym to zrobila.

Gość gość
Dlaczego nie mozesz. Rób to jak najszybciej zamin on zniszczy ciebie

Gość gość
Nie umiem walczyc :(

Gość gość
Dziewczynon zròb to dla siebie bo sie wykonczysz. Ja mialam tak samo i jestem na dnie. Uciekaj jak najdalej.

Gość Doradca 002
Interesuje się psychologią dość długo i niedawno założyłem swojego bloga gdzie przedstawiam swoje poglądy i zasady które wyznaje. Staram się rozmawiać z jak największą liczbą osób, aby nabywać doświadczenie i starać się pomagać ludziom. Czy jesteś zainteresowana wymianą zdań? Jesteśmy anonimowi nie ma się czego bać. A być może będę ci w stanie pomóc jak innym :)

Gość gość
Gdzie masz tego bloga?

Gość Bastjan
jak zapewne wszyscy wiemy tak zwane Polskie Prawo Cywilne i Administracyjne zostało napisane przez polskich prawników z ogromnymi 'dziurami' prawnymi, czyli jest tak zwane interpretowanie prawa polskiego cywilnego i administracyjnego wobec osób fizycznych , kobieta wykorzystując interpretację polskiego prawa , korzysta z tego prawa do tego stopnia, że FACET nie ma słowa do powiedzenia, powiem więcej, jeżeli kobieta powie NIE i NIE zgodzi się aby dogadać się z mężem, kochankiem, konkubinem w Sądzie to prawnie wygrywa wg prawa polskiego i Sąd przyznaje rację kobiecie a FACET wg polskiego prawa jest przegrany w każdym przypadku, może pójść na tory nawet pod Pendolino , gdy FACET rzuci się pod Pendolino to kobieta w Sądzie znowu wygrywa, czyli wygrywa MAJĄTEK po tym facecie, tego typu 'dziur' w polskim prawie jest 1000 !

Gość gość
A jak sytuacja jest odwrotna

Gość Bastjan
na tapetę, na tablicę przede wszystkim proponuję wrzucić Ustawę dotyczącą płacenia Alimentów na dzieci, prawie 99 procent rozpraw w Sądzie wygrywają kobiety , SĄD JEST ZIMNY, Sąd ocenia fakty , suche fakty , Sąd nie bierze pod uwagę, że MATKA 'dziecka' każdego wieczora jest pijana, pije aby zapomnieć o przeszłości i problemach , kobieta pije i wieczorem na portalu SYMPATIA szuka 'tatusia' dla swojego dziecka, a prawdziwy TATUŚ przyjechał wieczorem do dziecka ale Mamusia nie wpuściła 'prawdziwego' ponieważ była pijana , Sądu takie sprawy nie interesują ! Wg polskiego prawa, Matka dziecka jest prawną opiekunką dziecka a zadaniem Ojca dziecka jest aby płacił należne Alimenty przyznane przez Sąd Rodzinny , Nikt nie sprawdza tych wydatków, ile pieniędzy wydaje Matka na dziecko a ile pieniędzy przechla ? dziura w prawie ?

Gość Bastjan
tego typu spraw jest podobno 1000 w Polsce, 'dziura prawna' polega na tym, że POLSKIE PRAWO totalnie podziurawione wierzy tak zwanej Mamusi dziecka , wyobraźmy sobie taką sytuację i 1000 biznesmenów z Polski, każdy z tych biznesmenów 'przelał' - wykonał przelew pieniężny dla Mamusi dziecka w wysokości ROK DO PRZODU , czyli powiedzmy 100 tys. PLN dla 'dziecka' i wyjechał do Chin w sprawie biznesowej ale Mamusia dziecka 'udaje' , że NIE WIDZI wpływu 100 tys. PLN na podanym rachunku bankowym i z Decyzją Sądu idzie do Komornika Rodzinnego i płacze Komornikowi, że dziecko jest głodne i nie ma pieniędzy nawet na serek z bułką a Tatuś gdzieś jest w Chinach lub z Azjatkami się zabawia, Komornik nawet NIE sprawdza 'wpływów' finansowych u Mamusi dziecka, Komornik natychmiast nakazuje aby ZABLOKOWAĆ wszystkie rachunki bankowe Tatusia tego dziecka, wysłać listy gończe oraz zablokować wszystkie wierzytelności , ruchomości i nieruchomości tego Tatusia , czyli miliony z powodu braku wpływu na rachunek bankowy kwoty 10 tys. PLN miesięcznie, tych wpływów na rachunek bankowy Mamusia dziecka nie pokazała Komornikowi , że wpłynęły , Komornik robi swoje, czyli zaczyna niszczyć faceta ! kolejny BUBEL PRAWNY - art.823