Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MOJA LISTA ZAKUPÓW Z BIEDRY NA JUTRO DO OCENY

Polecane posty

Gość gość

Chleb 1,59 x 3szt = 4,77zł mielone z szynki 500g 3,99zł x 3szt (kup 3, zapłać za 2) = 11,97zł pasztet 375g 2,67zł x 3 (kup 3, zapłać za 2) = 8,01zł Łopatka wieprzowa 7,99/kg taki kawałek około 1,4kg = 11,19zł Olej 3 litry 9,99zł Łącznie = 45,93zł Tak kupuje w biedronce! Ogólnie kupuje tylko na promocjach, wyłapuje gdzie co tańsze i do tego marketu wtedy ide! Tak jestem biedakiem! i ja sie tego nie wstydzę bo taką rolę wyznaczyła mi historia! poza tym nie ciągne ze społeczeństwa, nie mam żadnych zasiłków, rent, dodatków, kasy czy żarcia z mopsu, nic! tylko własnoręcznie zarobiona pensja, dlatego muszę być łowcą promocji

Gość gość
3 litry oleju?

Gość gość
no tak, potem przelewam sobie ten olej do litrowej butelki a reszta swoi w spiżarni, nic mu sie nie stanie, a butla mi starczy na rok albo i więcej, ale chodzi o to że za litr wychodzi 3,33zł a normalnie prawie 5zł

Gość gość
spoko zakupy, ja też kupuje łopatke bo zrobie na niej bigos:P

Gość gość
Moja lista zakupow jutro z biedry Oliwa z oliwek 0,75 l ok. 14 Maliny mrozone ok 11 Truskawki mrozone ok 11zl Razem ok 34 zl Mniej niz ty i zadnego syfu :aP

Gość gość
Nie jesz żadnych warzyw i owoców? Dorzuć sobie jabłko albo pomidora

Gość Niewolnik z upraw
gość dziś X Gdybyś pracowała na uprawach to byś taka zadowolona nie była :D "żadnego syfu" Hahaha :D

Gość mikst
W ogóle to słuchajcie! Czytałam ostatnio artykuł o tym, że pewien student z Poznania postanowił przeżyć za 50 zł miesięcznie... minęło 11 dni i zostało mi mniej niż 20 zł w kieszeni.. albo pewna kobitka chciała udowodnić, że przeżyje za 100 zł miesięcznie ale ludzie podrzucali jej jedzenia A babka z osiedlowego sklepiku dawała jej pozostałe warzywa i owoce oraz przeterminowane jogurty.. więc ona się nie liczy.. Ja myślę, że da się przeżyć za 100 zł miesięcznie. 65 zł na jedzenie i 35 zł na wodę.

Gość Maryja z Nazaretu2
a ja tak: 3 kg ziemniaków-3 zł 3 mleka-1,99 x 3 (tak tak jem na obiad ziemniaki z mlekiem) I sie tego nie wstydze. smalec -89 groszy twarug,-2,19 makaron nitki-2zł ryz,2 zł 5 zupek choinskich po 85 gr ppaier toaletowy 3,99 Miesa nie jem bo za drogie... jajka czasem kupie jak sa tansze niz 5zł

Gość gość
A gdzie sa ziemniaki po zlotowce?u mnie tajtansze po 2 zl no coz chyba kazdy z nas zywi sie na promocjach w dzisiejszych czasach ot dobrobyt