Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przestańcie jeść zwierzęta

Polecane posty

Gość gość

One widzą w was kogoś kto da im pokarm.Gdy poglaszczecie krowke czy swinke,to ona liże wasze dłonie z wdzięczności I ciepła które dajecie dotykiem.Przecież W jajkach maci składniki jak w mięsie. Dlaczego to robicie? Mają oczy,patrzą na was gdy idziecie je ubić. Boją się. Czuliście kiedyś paniczny strach? A gdyby zaraz ktos mial wam poderznąć gardło? Gdyby jutro nie ujrzeliscie wschodu słońca? Ilu ludzi wyrzuca z nadmiaru jedzenia ,zepuste mięso ,bo nie zdążyli go zjeść? Został zabity na talerz.Nie wstyd wam?zjedlibyscie swoją babcię, matkę, dziecko? Nie?? To ciekawe, bo do tego świat dąży .Ludziom przeżarly się zwierzęta. Zwierzęta się mnozy niepotrzebnie.Narazie jest zakaz jedzenia ludzi,ale poczekajcie parę lat,to bogacze będą żreć biednych.Zwierzęta już wszystkie człowiek zasmakowal.Potem człowiek będzie rarytasem.Wspomnicie te słowa.

Gość gość
Tez mnie to boli tylko a żeby było mleko trzeba krowę zapłodnić a jak jest byczek to co z nim z zrobisz jak nie na mięso. Niestety ale samych krów też planeta nie udzwofniwt. Trzeba by przestać pić mleko

Gość gość
Jak głaszcze takie zwierzątko to od razu widzę jak jem pyszną goloneczkę mniam

Gość brokeninside87
dobrze, przekażę kolegom tygryskom:)

Gość gość
ja wole jeść ludzi

Gość gość
W doopie mam zwierzęta. Są durne, nieświadome i głupie. Tak jak durne się rodza, tak durne zdychają. Od zawsze służyły człowiekowi i będą jemu służyć.

Gość gość
moge Chodowaćc ludzi i ich jeść mam za darmo

Gość gość
Przede wszystkim nie porównuj ludzi do zwierząt, skretyniała amebo, autorko.

Gość gość
czlowiek to tez zwierze z pochodzenia od malpy niedorozwoju

Gość Maryja z Nazaretu2
Mnie nie stac na mieso czerwone...poza tym jest rakotwórcze. Faktycznie nie kupiłabym nigdy jagnieciny,cieleciny czy koniny. sporadczynie raz w miesiacu schabowe w niedziele. Najchetniej jem kurczaka. Ps.nawróc wszsytkich chrzescijan i zydów na swiecie ktorych Jezus zmuszał do oddawania takiej ofiary-

Gość gość
A zdajesz sobie sprawę że zwierzęta hodowlane gdyby nie popyt na ich mięso w ogóle by życia nie miały? I żeby nie było - szanuję zwierzęta, wszystkie, również te, które zabiłam. One w swojej mądrości wiedzą, ze będą zabite. Takie jest prawo natury. Poza tym jeżeli chcielibyśmy być absolutnymi wegetarianinami, to nie moglibyśmy też jeść zbóż ani roślin, ponieważ podczas upraw rolnych niszczy się dzikie zwierzęta (które giną pod ostrzami kombajnów): króliki, szczury, nornice, krety itd., a także tysiące owadów, gąsiennic, dżdżownic, itp 🖐️

Gość gość
"czlowiek to tez zwierze z pochodzenia od malpy niedorozwoju" x Ale człowiek to - jako JEDYNE- zwierzę myślące abstrakcyjnie i posiadające świadomość, w przeciwieństwie do reszty zwierząt, ignorantko.

Gość gość
NIE PRZESTANĘ