Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy możliwe że jesteśmy monitorowani przez internet, tv

Polecane posty

Gość gość

Mam dowody że tak

Gość gość
To oczywiste.

Gość gość
Oczywiście każdy o tym wie

Gość gość
Dziś poszłam się kąpać i miałam tableta na ścianie, gdzie grał film z YouTube i słuchajcie co się działo Golę nogi we wannie i pokazuje się reklama depilator philips do nóg i stref bikini -też goliłam Mam okres i reklama podpasek, później mylam zęby i reklama szczoteczki sonicznej,i to wszystko w przerywanym filmie na yt,jestem w szoku

Gość gość
Ale Amerykę odkryłaś przecież to każdy wie

Gość gość
Każdy przelew jest monitorowany. Google ma bazę kto co wyszukuje. Np słowa żyd nie podpowiada w ogóle.

Gość gość
Otóż nie wpisywałam w Google, nie o to chodzi, bo to to ja wiem.Chodzi o to jakby ktoś mnie podglądał,i druga rzecz. Mój facet powiedział że chce kupic wełniany dywan i nie wpisywalam tego w net ani on,podczas przeglądania netu pojawiła se reklama na instagramie wełniane dywany,jestem w szoku i teraz się boję.Nigdy nie interesowały mnie dywany a to była reklama wygrywajaca pomiędzy zdjęciami

Gość gość
Jak wpisalem nazwe latarki w google to dostalem maila z teklamà tej latarki :o

Gość gość
Wystarczy że głośno rozmawiasz na temat np mebli kuchennych, wpisz potem w google "me" i co wyskakuje jako pierwsze? Meble kuchenne

Gość gość
Każdy haker nie mówiąc już o instalacjach państwowych może w każdej chwili uruchomić mikrofon i kamerkę twojego laptopa lub smartfona jeśli tylko jesteś w sieci. Może zlokalizować cię przez GPS.

Gość gość
sa algorytmy google i one wiedza co kogo interesuje, jesybto coraz bardzie udoskonalane, podgladanie przez kamerke w smartfonie czy laptopie to mie zart, bo istnieje techniczna mozliwosc aby taki podglad odpowiednim softem uzyskać i wie to kazdy informatyk.

Gość gość
a sam telefon to chodzacy nadajnik... historia przegladan g/o/ogle i nie tylko jest bez lroblemu do odtworzenia i policja ma dobtego dostep, tak np łapią roznym bandytow, przykład morderca Gruzin z Łodzi, jego namierzyli przez fejsa bo sie cymbal zalogował.

Gość gość
Goglujmy,jak przezyc za minimalną krajowa albo nie starcza mi do pierwszego albo nie stac nas na drugie dziecko,ciekawe co wtedy beda wyswietlac.

Gość gość
wystarczy nie instalowac windowsa 10 i różnych rzekomo ulepszających życie programów

Gość gość
Czy to możliwe, że CIA nagrywa mnie jak robię kupę? Przy kupie często przeglądam wiadomości....

Gość gość
Intrygujący temat

Gość gość
Myślę że jestem podsluchiwana i podglądana, tylko kto to robi?

Gość gość
I nie ma to nic wspólnego z wpisywaniem w Google bo wiem co to reklamy sledzące. To nie to,ktos wie o czym rozmawiamy w domu i widzi nas,kto to jest?Jeśli jest ktoś kto w to nie wierzy tzn że bardzo mało wie i jest nieświadomy

Gość gość
Pomyślcie dlaczego smartfony mają teraz wbudowaną baterię? Byście nie mogli odłączyć ich od zasilania, wtedy jest pewność że nikt nie słucha. Skąd pewność że wyłączony telefon nie jest tylko uśpiony?

Gość gość
Ale kogo zatrudniają do tego podsłuchiwania i podglądania ?

Gość gość
nikogo, robią to komputery.

Gość gość
Buhaha

Gość gość
Uwaga! Podobno za 20 Chińczycy mają udostępnić bazę z nagrywanymi od wielu lat filmami z komórek. Będzie można zobaczyć siebie w sytuacjach intymnych sprzed lat.

Gość gość
Nie zrobią tegoo, bo nikt nie kupi ich telefonów. Chociaż mają bazę każdego człowieka na Kuli Ziemskiej (za wyjątkiem Indian z Amazonii, bo oni nie mają telefonów).

Gość gość
Pierłem z wrażenia

Gość gość
To jest prawda. Jest przecież strona z tymi filmami nagranymi chińskimi programami szpiegowskimi.

Gość gość
Hahaha wy nie znacie w ogole funkcji swoich telefonow :D Jacy slodcy jestescie :)

Gość gość
Znam !