Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak przestać myśleć o śmierci?

Polecane posty

Gość gość

Przez ostatnie dni zauważyłam u siebie okropnie przeraźliwy lęk przed śmiercią, wcześniej się tak strasznie jej nie bałam, byłam świadoma ze kiedyś umrę ,ale nie myślałam o tym ,a od jakichś kilku dni mam ataki paniki gdy o niej pomyśle. O śmierci ,starości .. boję się tego strasznie . Mam dopiero 18 lat, ale życie wydaje mi się teraz takie krótkie , kruche :’( i boję się upływającego czasu ... co robić,jak sobie pomoc? Iść do psychiatry ? Przecież nie powie mi ze nie umrę :’( to jest okropne ... i boję się tego jak kiedyś umrę i ajjj aż nie chce nawet o tym myśleć i pisać :’( co robić ??

Gość gość
za samobujstwa jest odpowiedzialny demon lucyfer jest także od chorób psychicznych i fizycznych belzebub podziału niezgody dręczenia a za niemoralność seksualna i zdrady małżeńskiej szatan Asmodeusz i belzebub alimai kusi do perwersji seksualnej dan niszczy miłość rozbija małżeństwa dzieli rodziny niszczy Zdowie prace ściąga nędze bankructwo długi jest demonem zniszczenia i samozniszczenia z każdych z tych przywódców ma do pomocy legiony demonów Gdy ktoś jest poświęcony szatanowi potrzeba wielu lat by go uwolnić – przyznała s. Angela. Jako przykład takiego poświęcenia szatanowi s. Musolesi podała rytuał jaki sataniści odprawiają w czwartki. - W każdy czwartkowy wieczór sataniści szatanowi poświęcają młodzież, która w najbliższy weekend zginie w wypadkach drogowych. Ale tylko nieliczni o tym mówią. Należy tych wszystkich poświęcić Sercu Jezusa. Inną przyczyną cierpień są choroby. - Są zastępy złego, które powodują cierpienia fizyczne – dodała s. Musolesi.

Kochanie, zajmij się czymś. Na pewno jest coś, co lubisz robić, a jak nie masz hobby to popróbuj nowych rzeczy odnajdź jakąś pasję. Wiem, co czujesz, sam mam takie myśli nieraz, jednak próbuję je zatopić gdzieś w muzyce, sztuce..