Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po tym, co zagraniczne media piszą dziś o Polsce, wstyd mi naprawdę

Polecane posty

Gość gość

to, co piszą o wczorajszym marszu ... Prezydent a obok faszyści, rasiści ... dokąd ta Polska zmierza??? tak się martwię o moich bliskich, którzy tam mieszkają ... boję sie lecieć do Polski w sumie , a lecę za 2 tygodnie ... :(

Gość gość
Ić stont trolico 🖐️

Gość gość
Piszą lewicowi populiści, bolszewicy z UE, kolesie Tuska.

Gość gość
lewicowi populiście to jest PiS. socjaliści rozdający pieniądze i centralizujący gospodarkę. prawaku, patrioto, dociera to do Ciebie ?

Gość gość
gość dziś Jeno drugiego nie wyklucza. Propaganda sieje się z kilku stron naraz.

Gość gość
No przecież po to wybraliśmy, żeby na 100 lecie prezydent i reszta tego badziewia poszła razem z faszystami. Żenada!

Gość amBrożyk
oczywiście obstawiałem w 'ciemno' że Bruksela oraz PE oraz P0srańce w Polsce będą popierać w Polsce tylko nazistów i neonazistów , że rozpierniczyli kamieniem i brukiem Marsz Polek i Polaków w dniu Święta Niepodległości a tu ZONK Polski Rząd w końcu się 'połapał' , że FASZYŚCI są do Polski kierowani przez Brukselę oraz Parlament Europejski oraz przez P0srańców i NIE dopuścili do aktów terroryzmu w Polsce i rozpierniczenia Warszawy, mojej Warszawy , dzięki Wam oficerowie WP oraz wszystkim 'mundurowym' z ŻANDARMERII za zabezpieczenie mojego miasta Warszawy przed najazdem ludzi opłaconych przez PE i Brukselę , dzięki Wam nie mają o czym pisać , dzięki a 'wisienka na TORCIE była wykwintna' na koniec spektaklu !

Gość gość
amBrożyk, leki brałeś już dziś, czy zapomniałeś?

Gość gość
dziś gdyby nie "bolszewicy" z UE, to by Polska piszczała z biedy. i tak bogata na pewno nie jest, dużo bliżej Polsce do biedy - popatrz na poslkie wypłaty w stosunku do cen! przykłady mozna mnozyć ... UK sobie jakoś da radę bez Unii -choć to i tak debilizm, że głosowali za Brexitem. ale Polska jak ją z Unii wywalą, stanie się krajem 3 świata

Gość amBrożyk
FAKTYCZNIE, gdzie są moje lekarstwa , gdzie są ? ale to dobrze , że Wojsko Polskie jest ochroną polskich granic, dzięki

Gość amBrożyk
Jaro (ten od kota, który w legendach ciągle głaszcze kota) ciągle przypomina , jak Prezydent Warszawy Stefan Starzyński w roku 1939 w czasie ostatniego zapisu audio , podobne słowa wygłasza Jaro , 'chcę aby każda Polka i każdy Polak był dumny z tego, że jest Polką i Polakiem, chcę aby każda Polka i Polak zarabiali tak, jak Niemiec , chcę aby Polki i Polaków pojednać i Polska jest jedna, Polska jest nasza, nasza ojczyzna a teraz posłuchajcie co na temat Polek i Polaków Donald Tusk ma do powiedzenia : - brak pomysłu, brak wyobraźni, brak empatii , nawet niczego ostatnio NIE OBIECYWAŁ a wiwatowano , być może Esbecja i Ubecja liczy na przywrócenie emerytur , tego nie będzie , Tusk nigdy nie posiadał pomysłu dla Polek i Polaków oprócz PLANU zlikwidowaniu przemysłu w Polsce aby przemysł w Polsce przejęli Niemcy , wykupić za grosze i zlikwidować zamiast produkować i konkurować !