Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Marzy mi się własna kawiarnia

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym mieć własną przytulną kawiarnię. Sprzedawałabym w niej również obrazy i książki. Taki mały kącik dla artystów i ludzi którzy lubią czytać i rozmawiać o książkach. Nie jest to marzenie które zrealizuje czy spróbuję zrealizować, ale często o tym myślę. Czy ktoś z was ma podobne marznie "nie do spełnienia"?

Gość gość Piotr
DZIEWICO życzę Ci spełnienia marzeń i przy masturbacji niezapomnianych wrażeń.

Gość gość
jestem mężatką :)

Gość Ewa333333
też mam/miałam takie marzenia np. porządny sklep akwarystyczny, którego w Lublinie nie ma taki z działem oceanicznym albo wielki, porządny sklep ogrodniczy z roślinami do mieszkań i do ogrodu plus całym oprzyrządowaniem do nich fajnie byłoby mieć taki interes, bo robiłabym to, co lubię

Gość gość
a ja chciałbym mieć taką mężatkę dla siebie .

Gość gość
Ewa - otóż to. Ja w sumie lubię swoją pracę, ale moją prawdziwą pasją jest herbata, książki i rozmowy :D Chciałabym mieć taką kawiarenkę, ale wiem, że to nie jest takie łatwe.

ja też na obecną pracę nie narzekam, ale nie jest to praca marzeń chociaz jak tak sobie pomyślę, to nie wiem, czy miałabym siłe to teraz organizować, takie duże przedsięwzięcie, to dużo pracy i dużo nauki, w moim wieku to juz nie ma się takiego sprężu

Gość gość Piotr
21:13, jesteś mężatką ale to nie znaczy, że nie jesteś dziewicą. Przecież jak Twój mąż chce Ci wsadzić siusiaka do ci*pki to może Ciebie zawsze głowa boleć.

Gość gość
Mój zawód to poniekąd mój wymarzony zawód - tzn. zgodzny z wykształceniem. I fajnie mi się pracuje, może bym nawet za tym tęskniła, ale jednak wolałabym mieć kawiarnię

Gość gość Piotr
21:44, jaki masz zawód KOTKU?