Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mezczyzni w sredniowieczu chyba nie robili minetki?

Polecane posty

Gość gość

kobiety sie nie myly, albo podmywaly w naczyniu z zimna woda raz na 2 tygodnie do tego sie nie golily bleeeeeeee ja bym takiej nie wylizal za 100 tysiecy zlotych, fuuuj :(

Gość gość
Loda też babki nie robiły

Gość gość
ja lubię niegolone mmm

Gość Bastjan
wg mojej wiedzy to 'dworki' , czyli kobiety z najniższego szczebla Panien z Dworu zawsze lśniły świeżością i pachniały strumykiem wody , dostała polecenie aby nad strumykiem 'gacie' dworek i dworzan w zimnej wodzie wypucować a przy okazji 'dworka' się w rzece wypucowała zupełnie naga, bowiem w samej koszuli przybyła nad rzekę i owłosienie na viginie sobie wypucowała , w tym czasie gęsi miały POPAS i kartofle w ognisku się piekły a Jaśko grał na fujarce wybitne kawałki znane na festiwalu w jAROCINIE 500 lat później i nawet nie patrzył na vaginy dziewczyn nagie , nagie co chwilę przychodziły do Jaśka aby Jasiek wylizał vagine a w końcu Jasiek zastrajkował i powiedział wprost : mam dość , teraz będę tylko 'dworki' lizał po vaginie ! i po pół roku lizania do Jaśka przyjechał doktor Wilczur i powiedział, Jaśko - masz od tego lizania vagin TYFUS