Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośću

Dziecko w drodze a klutnie

Polecane posty

Gość gośću

Witam , liczę na wasza opinię i postaram się napisać w skrócie o co chodzi . Ostatnio wybuchła awantura bo zrobiło mi się przykro ze on nadal mi się nie oświadczył a jestem w 7 miesiącu ciąży i tak od słowa do słowa i wiadomo wielka afera . W końcu zadzwonił do mojej mamy i nagadał jej głupot na mnie ze cały czas mi się o coś rozchodzi i ze grożę mu ze będę wmawiać dziecku ze jest zły ( wcale tak nie powiedziałam) wyszedł na noc z domu i rano przywiózł go jego ojciec i oczywiście jemu tez się wyżalił jaka ja jestem okrutna i matce (która już mnie nienawidzi) teraz jego rodzice i moi maja do mnie żal ze to ja rozwaliłam związek i ze jestem złośliwa a on taki dobry i wspaniały . On to podłapał i wie ze ma poparcie u nich i zaczął mnie od tej pory poniżać . Do tej pory wszystko do domu kupowałam ja a on miał pare groszy odłożyć na dziecko , wyprawkę już kupiłam także za swoje pieniądze . On odszedł do banku i ze wspólnego konta wybrał wszystkie pieniądze bo jak stwierdził należy mu się i sobie te pieniądze wyda na zakupy (buty spodnie i telefon ) co o tym myślicie wszystkim ? Czy to ja jestem dziwna ?

Gość gość
Nie ty. Ja bym z takim gościem nie była który kradnie tak naprawdę pieniądze z konta i wydaje na siebie mówiąc ze mu się należy. Spakowalabym się i więcej by mnie nie zobaczył.

Gość abece123
To, że wpadliście, nie znaczy jeszcze, iż musisz się z nim wiązać. Skoro zwinął wspólną kasę "bo tak", powinno być dla Ciebie ewidentnym sygnałem ostrzegawczym.

Gość gość
jaki dzieciak

Gość gość
Jesli to prawda to co piszesz, to bardzo wspolczuje. Po co ci zareczyny i slub z takim durniem. Toz to pokraka zyciowa. Wstyd miec dziecko z taka karykatura faceta i wskazac go, jako partnera zyciowego. Nic dobrego z niego sie nie zapowiada. Ell.

Gość gość
Okradł ciebie i dziecko!!! Co na to rodzice? Dalej jest taki wspaniały wg nich?