Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madlennnnnn

Mój były obrzydził mi seks

Polecane posty

Gość Madlennnnnn

Kiedyś miałam ochotę robić to kilka razy dziennie z czasem robiłam to już z przymusu a jak to wyglądało? Ja skakałam wokół niego a on był bierny, miał wszystko co chciał a sam nie dawał z siebie nic. Po jakimś czasie zaczęły się pretensje że dlaczego ja nie dochodzę? Że co mi się dzieje? Że poznałam kogoś innego! A szczerze to nie tylko dziewczyny potrafią być kłodami:/ boże jak sobie przypomnę jak on się za to zabierał .. dotarło to do mnie po 3 miesiącach po zerwaniu że ja wogole nie mam ochoty na seks! Teraz zrozumiałam dopiero że to nie kwestia mojego zmęczenia czy czegoś tam tylko moich wspomnień związanych z seksem a pamiętam poprzedniego partnera który był żywiołowy i aż mi się zachciało z powrotem. Piszę to tylko po to, żeby może któraś z was, która ma problemy z ochota na seks zastanowiła się nad przyczyną bo nie zawsze wina leży w nas. Mnie to dopiero dzisiaj olsnilo że to nie jest tak że ja nie chce uprawiać seksu tylko po prostu nie chce uprawiać seksu z nim! Niby banalne ale czasem jak się ma klapki na oczach to się tego nie widzi. Pozdrawiam.

Gość Madlennnnn
Nienawidzę swojego byłego, serio za wszystko co robił ciągle niezadowolony ciągle coś nie tak- zodiakalny rak! Unikać raków całkowicie radzę!!!

Gość gość
nie lizalas mu rowa to cie olal

Gość Madlennnnn
Jezu współczuję przyszłej dziewczynie, która trafi na niego, serio taki toxyk! Zabraniał mi wszystkiego a ja na początku zakochana się zgadzałam, mimo że on robił co chciał :) potem zaczęłam się stawiać to wielkie wojny wyzywanie i jakieś debilne kary. Boże dopiero dzisiaj w nocy go wszędzie zablokowałam żeby dał mi żyć boże jaka ulga. Tylko weź teraz poznaj kogoś normalnego jak jakiś p***b zniszczył ci głowę.

Gość Madlennnnn
To ja go olalam! W koncuuuuu! Niech będzie sam bo tylko innej życie zniszczy, malutki nierób