Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bezrobotni na kafe czemu

Polecane posty

Gość gość

Nie pracujecie? Nie chce wam się czy nie możecie pracy znaleźć?

Gość gość
czemu w d***e nie ma dzemu frajerze .

Gość gość
Mentalność przegranego, nie podejmuje walki, bo wie że nie ma szans

Gość gość
bo nie chce mnie się robić za 1200-1800 miesięcznie po 8-12 godz dziennie i zapiertalać cięzko na umowie smieciowej na zlecenie albo na okres próbny a potem wywalą ;/ albo iść robić gdzieś ciężko fizycznie .Może nie każdy ma taką ochotę wstawac rano do roboty zjeść śniadanie ubrać się umyć się i iść do roboty i tak całymi dniami siedzieć w tej pracy ? po to mamy żyć żeby przez 40 lat po ukończeniu studiów aż do emerytury robić gdzieś w markecie na kasie albo jako magazynier ? takie to przyjemne jest być murarzem albo robić jako pakowacz i tylko tyle że człowiek przyjdzie do domu prześpi się i od rana znowu zapiertol na maszynie na jakiejś wielkiej hali ? i co może to jest życie dobre jak ktoś musi iść robić do magazynu i tylko widzi przez większość dnia swój zakład pracy ?

Gość gość
Ja idę do pracy, a Ty sobie siedź na kafełe :P Pa :)

Gość gość
robic przygłupie muszą tylko ci co mają dzieci i alimenty . JA nie mam żadnych zobowiązań.

Gość gość
ja też nie mam żony ani dzieci nie mam rodzeństwa ,jestem sam jedynak i mieszkam z matką i co xd jak mam robić fizycznie tak jak mnie w urzędzie pracy proponowali jakieś magazyniery albo pakowacze jakieś pracowniki na hali produkcyjnej coś tam robić to piertole ;/ jeszcze robić może tak przez 40 lat ? kurna od rana do wieczora że idę na 8 rano wracam na wieczór do domu zmęczony i nie chce mnie się nawet telewizora obejrzeć bo nie ma się siły na nic ;/ tak dobrze jest jak płacą psie pieniądze marne pensiny ledwo starczy na opłatty i na życie .

Gość gość
pracują tylko frajerzy alimenciarze i inne odpady. JA nie pracuje, bo nie mam zobowiązań muahahaha

Gość gość
Każdy zbierze "owoce" swojego trybu życia. Jeden pensje a drugi hejty na cafe :) 🖐️

Gość gość
No to już wiadomo skąd tyle patoli w Polsce.

Gość gość
Bezrobotni to.najgorszy odpad społeczeństwa polskiego

Gość gość
Bo z debilami nie da się pracować

Gość gość
Dla gwałcicieli też nie będę pracował . Strach się po coś schylić. Zboki z całego świata tylko czekają żeby cię wydymać na kase i zrobić z ciebie frajera.

Gość gość
Ostatnio nie mogłem kasy z banku wypłacić bo za mało było. Oczywiście wypłata obowiązkowo w formie przelewu na konto. Nie chce mi się o tym gadać. Niektórym to pasuje. Ostatnia pracę z debilami dla zbójów przypłaciłem trzymiesięcznym korkiem. Nawet nie wiem czy z tego wyjdę. Wolę zostać złodziejem. Skoro wam pasuje że was okradaja

Gość gość
Postanowiłem okraść wiezienie. Coś mi się widzi że tam sporo kasy można wyrwac