Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesaxoty

Jak dlugie sa Wasze spacery z dziecmi, czy cala rodzina? czas, kilometry?

Polecane posty

Gość wesaxoty

Pytam, bo dzis moja kolezanka wyraznie byla dumna z siebie, ze w niedziele byla na spacerze z mezem I dzieckiem (mlode w wozku bo ma rok) I chodzili poltorej godziny... to serio duzo? dla niej niby tak. ja skomentowalam ze to jest malo, zwlaszcza ze podobn ozatrzymali sie na "szybka kawke" po drodze... My jak spacerujemy, to zwykle 2, 2 I pol, 3 godziny... np niedawno niezbyt latwa trasa, na pewno nie non stop po plaskim, hen za miastem, z dzieckiem 8 lat, troche ponad dwie godziny ok 12 km. caly czas w ruchu, no usiedlismy na jakiejs lawce dwa razy na 5 minut. ona, ze wow. no co to? przeciez spacer ponizwj godizny to nei jest spacer, a ona sie tak chwalila ze poltorej godizny chodzili po parkach miejskich ...

Gość wesaxoty
Nikt nie spaceruje rodzinnie??

Gość gość
Ja z dzieckiem (aktualnie 8 miesięcy) spaceruję od 0,5 do 1,5h jednorazowo. Jak mała będzie chodzić, to pewnie się to wydłuży.

Gość gość
Moze dla nich te 1,5 godz to duzo . Ja kocham dluge spacery moj maz nienawidzi .Dla niego godzinka to juz jest megaaaaa dlugi spacer.

Gość gość
Dla mnie też spacer to minimum 2 godziny bo to lubię, a na macierzyńskim potrafiłam wyjść i na pół dnia, teraz też jak mamy czas idziemy na długo spacer

Gość gość
Zależy od pogody. Ja urodziłam na początku maja i aż do października spacerowałam po 4 godziny. Teraz jest już znacznie chłodniej i tylko niecałą godzinkę na świeżym powietrzu.

Gość gość
Ja mam dom z podworkiem i spaceruje rzadko gdzieś dalej-las mam 500metrow obok a kleszczy jak mrówek. Spędzamy czas na podworkum. Jak córka była mała w wozku to 2h często i dluzej. Teraz ma 5 lat wróci z przedszkola grubo po 15 prawie ciemno. Ja z pracy wychodzę o 15 pędem po nia a to zawiezc na trening a to dorabiam korepetycjami wieczorami a jestem w 18tygodniu i juz troche zmeczona. Odrabiamy w weekendy ostatnio byłam z nią 1.5h do lasu na grzyby i zdjęłam z siebie kleszcze 4szt z niej 1szt. Z mężem spacerujemy od święta ostatnio by wykańcza górę. Ide na l4 od polowy grudnia to sobie troche inczej zorganizujemy cxas:-)

Gość gość
1,5-2 godz. dziwny temat,.,,bo dla kolezanki 1,5 godz to dlugo"

Gość gość
My to z synem lat 6 robimy 20 km na rowerach :D spacerów nie lubimy. Wolimy inna aktywność. Jak spacer to tylko po górach różnie czasem 2 a czasem 6 h. Zależy jaka trasa ;) nie mieszkamy w gorach, mamy 100 km wiec nie jest to jakas codziennosc, ale weekendy jak najbardziej. Zimą narty, łyżwy. Basen przez cały rok. Rolki i co tylko sie da :D

Gość gość
A moi, 7,5 i niecałe 6 w wakacje przeszli 30 km po górach w 2 dni pod rząd, Babia góra i Dolina 5 stawów, jak już się tak chwalimy spacerami ;-)

Gość gość
21:03 Hehe my w tym roku w sierpniu zaliczyliśmy błędne skały, szczeliniec i oczywiscie skalne miasto. Rozbite na 2 dni. Wieczorami kilka km spaceru po Kudowie i Dusznikach. Było cudownie :) a młody zachwycony :)

Gość gość
Ja z córką 4 msc codziennie robimy po 1,5. -2h ale mała musi spać bo jak nie śpi to długo nie wytrzyma w wózku i nici ze spaceru:( ja bym mogła pół dnia spacerować, uwielbiam chodzić piechotą, mam nadzieje że jak młoda będzie starsza i bardziej kontaktowa to pozwoli na dłuższe spacerki niż teraz

Gość gość
A jakie to ma znaczenie? Przestańcie się przechwalać jakie wszystkie jesteście perfekcyjne. I ten matczyny wyścig szczurów.... boshhh....

Gość gość
Taa ja to jak wyjde z małymi to robie taką rundke do goleniowa i z powrotem czasem wpadniemy tam na szybkie esspresso lub lody,wprost nie wyobrażam sobie żeby nie zrobić co dzień takiego spacerku.

Gość gość
A mieszkam w kołobrzegu więc taki spacer to w sam raz,czasem jak pogoda jest ładna to i do warszawy spacerek sobie zrobimy.

Gość gość
Ja wychodzę na maks 3 godziny, ale najczęściej krócej, jeśli w międzyczasie dziecko zje mleko ściągnięte i nie mam więcej przy sobie to spadamy do domu, bo nie lubię karmić "na mieście" :P