Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

slub w usc problem

Polecane posty

Gość gość

hej dokladnie 16 marca biore pierwsszy raz slub w urzedzie zakladam balowa suknie welon i wgl problemem sa goscie.. wiadomo ze swiadkowie to juz 2 urzadzamy tylko slub bo wesela nie chcemy a na drugi dzien wylatujemy do maroka NA tydzien w podroz poslubna :D jak juz mowilam swiadkowie to 2 plus zapraszamy naszych wspolnyc znajolmych to juz 10 gosci + ja zapraszam moja stara przyjaciolke z czasow szkolnych ;P czyli 11 i tu juz mi sie wydaje ze za duzo gosci :O od mojego narzeczonego bliska rodzina to 6 osob mama tata babcia ciocia brat z zona juz 17 gosci a on jeszcze zaprosil szefa i znajomych z pracy :o to juz 25 osob mi sie to wydaje totalna zenada bo to cywilny i chcialam skromny slub a juz 25!! ja zapraszam moja rodzine lacznie bedzie 9 osob a wiec mialo byc 34 osoby i sie zgodzilam mimo niecheci (chcialam nie wieksze niz 20 osob w urzedzie zyczenia gratulace i do domu...) bede sie dziwnie czuc nie wiem jak zareaguje kierowniczka urzedu ze tyle ludzi ;o narzeczony chcial zaprosic dalsza rodzine byloby to +15 osob ..no ja nie wiem mam tez mnie neka ze nie zapraszam jej przyjaciolki , moich rodzicow chrzesntych , jakiegos tam wujka i cioci zgodzic sie? bylo by to okolo 60 osob na slub cywilny TYLKO bo pozniej u nas w mieszkaniu zapraszamy 13 osob na rosolek i winkoi papa co o tym sadzicie???

Gość gość
jakich to ludzie nie maja problemow......