Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Płacz i histeria u 5msc niemowlaka

Polecane posty

Gość gość

Czy to możliwe żeby dziecko 5msc miało jeszcze kolki ? Moje dziecko ostatnio tak się rozkręca aż robi się bordowe i nie wiem id czego zupełnie, jest nakarmione noszone na rękach i nagle potrafi się tak rozpłakać ni z gruchy ni z pietruchy i żadne bujanie tańczenie nic nie pomaga, łzy jak grochy, w zasadzie to uspokaja się tylko przy piersi ale nie chce na każdy taki płacz przystawiać do jedzenia bo to błędne koło :/ wiem że powodów do takiego płaczu może być wiele ale dlaczego w żaden sposób nie da się dzuecka uspokoić? Już nie mowiac nic o odłożeniu bo wtedy to już wogóle koniec świata :(

Gość gość
A jest to o stałej porze? Czytałam gdzieś kiedyś że kolki u pechowców moga wystapic nawet do 6 miesiaca max. U Nas kolki były az do 4,5 miesiaca:/ powodzenia i cierpliwosci:p

Gość gość
Raczej nie o stałej, ale przeszło mi przez myśl ze może zęby idą bo strasznie gryzie raczki i słoni się, chociaż pare śni temu byliśmy u pediatry i stwierdziła że zębów jeszcze nie widać wiec sama nie wiem, chyba trzebabedzie przeczekać te humorki bo innego wyjścia nie ma