Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałbym zerwać z moją kobietą bo zasługuje na więcej

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy już długo parą, mamy 31 lat, ale ona mi się już nie podoba. Ja mam powodzenie, kobiety się mną interesują. Nie wiem co robić, bo trochę mi na niej zależy, z drugiej strony zawsze uważałem, że do mnie bardziej pasuje kobieta młodsza o 7-8 lat...

Gość gość
idiocie się znudziła kobieta z którą jest x lat. no to daj jej szansę być z normalnym facetem zostaw ją jej będzie lepiej

Gość gość
ale bekla xD

Gość gość
stac ja narównolatka a nie starucha jak ty juz dawno powinna cie kopnac w du*e,

Jakbyś miał powodzenie to już byś był z młodszą.

Gość gość 1 41 1
Jesteś marną namiastką faceta,bo dupa się znudziła.Tak jak napisałeś zasługuje na więcej niż takiego gada jak ty.Trzeba było szukać x lat temu młodszej a nie zawracać kobiecie w głowie.Jeśli ona cię kocha a ty odejdziesz to wiedz o tym że zrobisz z niej wraka kobiety.

Gość gość
gość 1 41 1 dziś nawet jeśli temat to prowo, to sugerujesz, że facet powinien z nią być, nawet jeśli jej nie chce, bo inaczej ona będzie wrakiem człowieka? Ile taki facet wytrzyma na siłę w związku? rok dwa? A moze powinien wbrew sobie z nią założyć rodzinę? Puknij się z łęb tępaku

Gość gość
Jeśli zawsze się coś wie to po co się robi coś innego?

Gość gość
12.52 Mój kumpel odwalił gorszy numer. Zostawił swoją żonę gdyż ona jest gruba. Przez 20 lat oni byli małżeństwem. Ona utyła już dawno temu po urodzeniu pierwszego dziecka. Ponadto kumpel powiedział, że nie podoba mu się twarz jego żony. Związał się on z rozwódką, która mu się podoba z wyglądu i jest młodsza od jego żony o 4 lata.

Gość gość
Nie ma co z nikim być na siłę.

Gość gość
13.04-Mój kumpel odwalił gorszy numer. vv Facetom teraz totalnie "odbija" a życie jest krótkie.... oj! krótkie....