Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prośba o trzeźwą ocenę takiej sytuacji bez wyzywania i oceniania

Polecane posty

Gość gość
Prognoza pogody

Gość gość
taak obniżone poczucie własnej wartości wszystko tłumaczy :-D zamiast kombinować w rozorku pana gospodarza powinna pomyslec o pracy i znalezieniu kąta dla siebie. Rozumiem, że rodziców nie posiada? Mógł jej pomóc każdy kto był bliżej niż dawna znajoma. Domy samotnej matki też istnieją.

Gość gość
Uważam że to wina kobiety bo w ramach wdzięcznosci powinna trzymac się z daleka od zajętego faceta i to jej koleżanki zamiast nadstawiac mu bezmyślnie d**e.

Gość gość
Rodzice mieszkają ponad 450 kkm dalej i nie chce rzuccac wszystkiego aby do niech jechac.

Gość gość
"nóż w plecy":D A przypadkiem nie c***a? Kwestia pleców też wymaga głębszej analizy lllllll

Gość gość
gość dziś "rusz główką" Wolę jak ty mi nią ruszasz x Ha ha ha ha dobra jesteś. Piszesz, że nie miała wyboru. Że poczucie wartości ple ple. Żeby uniknąć posądzania o oczernianie są sposoby, aby udokumentować takie szantaże: czynsz, albo du/pa. To raz, a dwa: i tak wylądowała na bruku, więc nie byłoby problemem zgłosić się do domu samotnej matki. I wiesz co ja myślę? Że chciała mieć tego faceta dla siebie, ale jej nie wyszło. Jeśli facet oferuje 900 zł alimentów bez gadania i kłótni, to znaczy, że bardzo dobrze zarabia. Zaimponowało i nóżki poszły w bok.

Gość gość
Trzeba było o tym pomyśleć przed rozłożeniem nóg :-)

Gość gość
To ty jesteś główna bohaterka tego "dramatu"? W życiu trzeba myśleć. Tyle w temacie.

Gość gość
gość dziś Ignorantka z ciebie. Nawet podstawowych przenośni nie znasz :P

Gość gość
współczuję dzieciom takiej matki, fuj

Gość gość
Nie krzyczcie k***y na mnie bo wam dopiertole jepane krzykacze. To ja jej k***a zrobiłem bachora że na mnie z ryjem?

Gość gość
Co za jepane stado pawianów. Pytam się skąd wiadomo że to jego dziecko?

Gość gość
Bo tylko z nim były stosunki z nikim więcej w okresie od kiedy ciąża się pojawiła, z nikim innym.

Gość gość
Z tekstu czytanego?

Gość gość
rzucać wszystkiego? czego wszystkiego? piszesz, że nie mIałaa gdzie mieszkać, pracy pewnie też nie było ani macierzyńskiego(?)zycie się załamało i nie poinformować rodziców o tym? leiej zwalać się koleżance na chatę i uwodzić jej męża. Twój tupet sprawia, że zaczynam myśleć iż to sobie zaplanowałaś ...nie przewidziałaś tylko, że pan nie zostawi rodziny dla Ciebie. Ile lat/mcy ma starsze dziecko?

Gość gość
Najgorsza łajza z najgorszych łajz taka kobieta koleżanka. To jest przykład na to że z koleżanką czasem kawa na mieście plotki i każda w swoją stronę.

Gość gość
Same byście d**y dały w takiej sytuacji . Nie ma się co oszukiwać. Siorbaly byście daje aż by sąsiedzi hydraulika wezwali w obawie przed przeciekiem:D

Gość gość
12:43 Zgadzam się. nie mam koleżanek bliższych niż wypicie kawy wlaśnie ;-) i każda do swojego życia, swoich spraw. Od ratowania z takich opresji jest rodzina i różne instytucje a nie znajome z dawnych lat. Niezły trzeba mieć tupet aby tak komuś z buciorami wleźć i jeszcze pretensje do świata, że nie pykło.

Gość gość
12:47 obejrzyj p****la, dobrze ci zrobi bo ewidentnie ci czegoś brak.

Gość gość
Ostatnio mi bez p****lu staje. Budzę się o czwartej rano paczek a tam k***s. Nawet siku nie mogę zrobić aby ponownie zapaść w letarg. Strzelam pamieciowki. Miałem szczęście do seksownych kobiet niestety się skończyło: Od

Gość gość
Opowiedzieć ci coś więcej? Spuszczam z litr mleczka na dojenie chyba muszę to do banku spermy sprzedać l

Gość gość
Jak chcesz to odpalę ci flaszkę za darmo na znak pokoju

Gość gość
Rzucać wszystkiego, czego ? Przecież niczego podobno nie masz. To prawda jak ktoś napisał, na takim życiowym zakręcie naturalne jest szukać pomocy u rodziny a nie u obcych ludzi. Może Ty już przed wprowadzeniem się miałaś romans z mężem koleżanki? Najbiedniejsze są dzieci, ""dorośli "" im zgotowali taki start :-(

Gość gość
Ps Jeżeli to wszystko markowane zachowania to alimenty zostają w domciu pincet + wzbogaca budżet dziecko idzie do szkoły a brzuch pojawił się dopiero po 9 msc. Bo widzę że tu nic sensownego już nie podstawę:(

Gość gość
No autorko napisz nam co takiego musiałabyś rzucać z okazji wyjazdu do rodziny?

Gość gość
*poderwę.

Gość gość
spokojnie dziewczyny, to nieprzemyślane provo jakiejś panienki...co niestety nie oznacza, że takie historie się nie zdarzają :-( i tak, dzieci szkoda najbardziej.

Gość gość
Moim zdaniem przemyślane szkoda, że nie panienki. Natrzepalbym z litr mleka:(

Gość gość
Moja kolezanka tez wziela pod swoj dach taka ku..e tzn to byla jej kolezanka ktora nie miala sie gdzie podziac. Ta uwiodla jej chlopaka, rozwalila im zwiazek. Kiedy ta moja kol sie o tym dowiedziala wyszarpala ja za wlosy i dala po pysu. Ten facet juz 2 lata blaga ja o to zeby do niej wrocic ale ona pwoiedziala NIGDY! Na dodatek wtedy mieli malutkie dziecko :(

Gość gość
Atrakcyjni mają ciężkie życie:(