Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Test. Mialyscie tak?

Polecane posty

Gość gość

Czy test z czuloscia 25 ml moze wykazac wynik negatywny mimo ciazy? Mam krotkie cykle, 23-25 dni. Dzisiaj jest dzien 27 i nie dostalam okresu. Bardzo nabrzmiale piersi bolace, mdlosci ( chociaz to moze byc autosugestia). Zrobilam dzisiaj test 25ml i wyszedl negatywny. Co prawda zrobilam w poludnie nie rano. Mam tylko lekkie plamienie, ale doslownie prawie nic. Dodam ze w pierwszej ciazy mialam plamienia jak mialam dostac okres ktore ustaly po 2-3 dniach i bylam w ciazy. Teraz niewiem co robic, mialyscie test negatywny na tym etapie? Czy test nie byl zbyt czuly? Zawiodlam sie dzisiaj jak zobaczylam negatywny wynik, a jednak nadzieja mnie nie opuszcza.

Gość gość
Ale jest sens robic jeszcze jeden test? Moze lepiej poczekac jeszcze do tych chociaz 30 dni cyklu? Moze to tylko zwykle opoznienie. Sama niewiem juz co robic, boje sie robic nastepnego testu bo wiem jaka bede zawiedziona. W dniu 23 jak nie dostalam okresu zrobilam dwa testy, jeden po poludnii tez a drugi rano 24 dnia. I negatywne. To pomyslalam ze poczekam z 3 dni i znowu zrobie, i dalej negatywny... chyba sama wyszukuje sobie symptomow z tymi mdlosciami itp.ale piersi bola bardzo. Chociaz to moze byc tez na zblizajacy sie okres. Zwariuje, juz chcialabym rozwiac watpliwosci i albo pogodzic sie z porazka albo zaczac sie cieszyc ze sie udalo, a tak to bylam pozytywnie nakrecona, zrobilam test z mysla ze zobacze druga kreske a tu ani sladu.

Gość gość
Czy ktoras ma takie krotkie cykle jak ja? Czy przy 24 dniowych cyklach jest mozliwe zeby test byl negatywny w 27 dniu?

Gość gość
Bledem bylo to ze zrobilam w poludnie a nie z samego rana....

Gość gość
Napiszcie cos bo do glowy dostaje