Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to szantaz? Jego dziwna gra

Polecane posty

Gość gość

caly czas powtarza ze jak nie wyjdzie mu ze mna to chce byc sam po co to mowi? szantazuje? czy ktos moze tak kochac?

Gość gość
Mój na początku znajomości mi mówił, że możemy się rozstać. Pogonilam dziada. Pamiętaj są też normlani faceci, oni takich durnot nie gadają. A on będzie sam oczywiście, przez kilka dni.

Gość gość
szantaz

Gość gość
Jaki znowu szantaż? Normalnie informuje, że jak mu nie wyjdzie z autorką, to będzie chciał być sam. Co tu rozkminiać.

Gość gość
Gość nie jest inteligentny, zatem nie bierz na poważnie tego co mówi. K

Gość gość
dlaczego faceci podejmuja takie radykalne decyzje? przeciez wiadomo ze predzej czy pozniej taki facet kogos pozna

Gość gość
jasne że pozna. ten który już miał minimum jedną kobiete w swoim życiu to na 100% pozna. nie pisze tu o tych nierozgarniętych prawikach

Gość gość
to żadna radykalna decyzja a jedynie głupie gadanie pod wpływem emocji...aktualnie tak Cżyję i wydaje mu się, że tak będzie zawsze. a minie trochę czasu, pozna kogoś nowego i zapomni. Zdziwisz się jak szybko...

Gość gośćaha ja
Został tyle razy zraniony ze jak go zranisz i zostawisz to nie znajdzie nikogo. Kocha cie jak nikogo wcześniej i boi się ze zostanie odrzucony. Znam takiego człowieka który nie ma nikogo a jest na prawdę kimś wartościowym. Jak mówił Tobie to od początku to trzymaj go zębami nogami bo to święty czlowiek