Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malgorzatkaa

PORADŹCIE PROSZĘ CO MAM ZROBIC PILNA SPRAWA!!!

Polecane posty

Gość malgorzatkaa

Prosze o podpowiedź, co byście zrobili w takiej sytuacji..Poznałam ok. 3 tyg temu przez internet fajnego faceta.Super nam się rozmawia-głownie smsy, komunikatury itd.On tez zauważył , ze WYBITNIE dobrze mu się ze mna rozmawia dlatego zaczęlam miec nadzieje , ze może wkońcu znalazłam kogoś odpowiedniego do związku...Niestety trochę mnie korciło zeby dowiedziec sie czegos wiecej o nim..poszperałam w necie..a ponieważ ma swoją firme dosyc łatwo znalazłam kilka informacji na jego temat.Podsumowując okazało się ze ma inne imię,różnica w wieku między nami to 2 lata a nie rok..a najgorsze z tego jest to , że ma zone i dziecko małe. Do tej pory mowil mi ze jest sam od 2 lat , a poprzedni zwiazek trwał 5 lat. Nie wiem czy rozstał sie z nia i taka miałam nadzieje dopóki na jednej stronie nei sprawdzilam od kiedy ma ta swoja firme , podobno z poczatkiem tego roku i był jeszcze dopisek iz posiada z zoną wspolnosc majatkową...Jest mi przykro, planowalismy spotkanie w najbliższa sobote...Codzienne do mnie pisze i brakuje mi go..nie wiem co robic czy umówic się z nim i zobaczyc jaki bedzie, czy przyzna sie, czy wyjasni to no i czy na żywo tez bedzie miedzy nami fajnie bo jesli nie to można poprostu odpuscic sobie i moze nie warto sie tak na niego nakrecac.Co radzicie?

Gość Śmietanka do kawy
Tak to już zazwyczaj bywa ze znajomościami internetowymi. Nic, tylko odpuścić, bo jeśli tego nie zrobisz to popełnisz głupotę.

Gość małgorzatkaa
zdecydowałam jeszcze raz popuścić szpary,niech sie dzieje co chce

Gość gość
Jak to co robić, dać sobie spokój z nim. To nawet wartę zachodu nie jest skoro ma rodzinę. Wirtualnie to on ma pewo gadane tym cię zauroczył. Współczuję jego żonie...postaw się na jej miejscu..to dasz sobie sprawę.

Gość malgorzatkaa
Dzisiaj okłamalam go, kiedy zapytał co robię i powiedziałam ze wychodze wieczorem bo umowilam sie z kolega, a on na to zyczył mi udanej randki.Ja odpisalam "haha co ty on juz od dawna ma żone" zeby mu dac do myslenia..a on odpowiedzial "uu rozbijasz rodzine" .Ale tak myśle, skoro chce zdradzic swoja zone, chyba nie jest szczęsliwy z nia...

Gość gość
Odpuść ta znajomość nic ci nie da Po co sie angażować