Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alexandra1999

Ona może być zazdrosna?

Polecane posty

Gość Alexandra1999

Jestem z chłopakiem już ponad rok, mamy po 19 lat. Wcześniej nie miałam problemów z jego rodzicami, a w szczególności z jego mamą nawet myślałam że mnie lubi.. do czasu.. Ostatnio było między nami trochę kłótni i niedomówień, ale porozmawialiśmy i wszystko było dobrze. Nagle dostałam wiadomość że ze mną zrywa, od tak bez podania nawet żadnego powodu. Kiedy już ochłonęłam zadzwoniłam do niego i porozmawialiśmy, mówił mi że to co napisał nie było przemyślane a wszystko to przez jego matkę, która truła mu że nie jestem odpowiednią dziewczyną dla niego, bo jeszcze nie pracuje ani się już nie ucze (dodam że niedawno skonczylam szkole i nie poszłam nigdzie dalej, co innego on), a kiedy chciał do mnie pojechać powiedziała coś w stylu "ona nie ma dla Ciebie czasu, to ty też nie miej czasu dla niej" a chodziło tylko o to że byłam zajęta do południa.. Ostatnio też kiedy to ja byłam u niego mój chłopak pytał o coś mnie, a ja kiedy próbowałam mówić ona tłumaczyła mu to samo ale głośniej i dosadniej, tak jakby chciała pokazać wyższość nade mną.. Kiedy rozmawialismy powiedział mi że nie raz była taka sytuacja ze ona kazała mu zerwać ze mną, bo się przy mnie zmarnuje...

Gość gość
szkoda czasu na tego typa. kiedyś zrozumiesz.