Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Wasze trzylatki krzyczą przez sen?

Polecane posty

Gość gość

Od niedawna mój trzylatek krzyczy przez sen. Nie są to raczej lęki nocne, czy że siada na łóżku z otwartymi oczami, tylko ni stąd ni zowąd krzyknie, albo zawoła "mamo!". Zawału idzie dostać. Od urodzenia nie śpi dobrze, często się budził, potem po drugim roku życia duzo marudził w nocy, a teraz krzyczy. Czy może być to przez przedszkole, do którego nie lubi chodzić?

Gość gość
Pewnie jak wychodzi z głębokiego snu, to się przebudza i nie jest pewien czy śpi w domu, czy w przedszkolu. Żeby się upewnić krzyczy i woła Ciebie.

Gość gość
Mojej trzylatce zdarza się krzyczeć i mówić przez sen od dawna.

Gość gość
W przedszkolu nie mają leżakowania, ale nie lubi tam chodzić. Płacze, zdarzyło się nawet, że zwymiotował przed przedszkolem. Zastanawiam się, czy to nie jest reakcja na stres związany z przedszkolem.

Gość gość
moja nigdy nie krzyczała, ale swego czasu dużo płakała, stękała z zamkniętymi oczami i siadała, złam kładłam ją i tak wkółko , teraz tez się zdarza, ale bywa i tak , ze ide do niej sprawdzić w nocy czy przykryta a tu lezy na poduszce butelka z wodą, czyli przebudziła się i nawet mnie nie wołała tylko sięgnęła z szafki, napiła się i poszla dalej spac, a jeszcze nie dawno płakała bo jej się chce pić jakby ja ktoś ciął a teraz jak widzi, ze mnie nie ma w pokoju bo ona spi ze mna to nawet na siku wstanie sama i przyjdzie do mnie do salonu, ale nie zawsze , jeszcze często placze. a twój może ma sny koszmary, jakies bardzo realistyczne , moja często się smieje przez sen.

Gość gość
Moja 5 latka tak robi od niedawna- gada, krzyczy, cos mruczy pod nosem, mlodsza corka 3 latka nie robi tego