Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie są w łóżku 16 latki?

Polecane posty

Gość gość

Probowal ktos?

Gość gość
Ciekawe,chętne,bez oporów, wspaniałe młode i jędrne ciała do długiego *********.n.i.a.

Gość gość
Nie wiem. Moja najmłodsza partnerka miała 17 lat.

Gość gość
22:30 i jak?

Gość schwanz
Nastolatki sa super.

Gość gość
22.31 To była tylko przygoda. Zostaliśmy sam na sam w pokoju. Alkohol dodał odwagi. Ona mnie zaskoczyła tym, że całowała mnie po klatce piersiowej i po brzuchu. To było bardzo przyjemne. Wyglądała na doświadczoną, a miała dopiero 17 lat. Całowaliśmy się. Pieściłem jej piersi. pozwoliła też głaskać jej zarośniętą cipkę. Gdy jednak chciałem przejść do palcówki ona powiedziała stop. Wydaje mi się, że była jeszcze dziewicą. Nie rozmawialiśmy o tym,więc nie wiem do tej pory czy tak było. Świetnie się pieściła, a mogła być jeszcze dziewicą. To jest możliwe. Była odważna. Mówiła, że pieściła się już z kilkoma chłopakami. Zajrzała mi pod slipy i spytała-" co tak słabo?". Chodziło o to, że nie miałem erekcji. Odpowiedziałem zgodnie z prawdą, że to z powodu alkoholu. Była wyrozumiała. Oświadczyła, że to jej nie przeszkadza gdyż ona uwielbia się całować i pieścić i to jej wystarczy. Dalej się więc całowaliśmy i pieściliśmy. Było bardzo przyjemnie. Bardzo mile wspominam tą 17 letnią dziewczynę.

Gość gość
Ja miałem okazję rozdziewiczyć 17-latkę będąc już dojrzałym facetem. Niezapomniane przeżycie..

Gość gość
Obleśni zboczeńcy. Prawo prawem( bo zapewne zaraz bedzie o tym )ale to jeszcze dzieci.

Gość gość
Słabe

a ja bym tam chciał taką nastolatkę porzadnie wydymac, niestety nie trafiła mi sie ale jakbym miał okazję lub jakies namiary to chętnie skorzystam, mniam

Gość gość
To pedofila i zboczeństwo.

Gość gość
09:12 Wzruszyla mnie twoja opowiesc

Gość gość
Srario_33 czy jak ci tam pedofilu. Jak bym cię złapał w swoje łapy to byś śpiewał cieniej niż ostatni kastrat. A jestem dość postawnym gościem.

Gość gość
mario 33 A co nie masz corki pedale to od innych sie odpier---ol a przyzekam ze bedziesz przez odpowiednie sluzby namierzony tak jak ten z Skarzyska

Gość gość
luzuj napleta c****.uszu. wyhoduj fiuta, bo pewnie masz mały sprzęt i się sapiesz

Gość gośćgoscgosc111
hahaha smieszą mnie wypowiedzi tych wszystkich sredniowiecznych czarnuchów którzy wierzą w to ze 16 latki są swięte, w jakich czasach wy zyjecie małpoludy to nie 20 wiek ze wszystko było zakazane, teraz to jak jakas ma ochote na starszego to juz jest doswiadczona młoda laska i wie po co ma c***, a straszenie odpowiednimi słuzbami to sobie w dupkę wsadz jeden z drugim bo tu nic co napisał mario_33 nie podlega karze lub pod służby mundurowe... każdy ma prawo napisać na tym forum to co chce bo jak zauwazyliscie jest to furum erotyczne

Gość gość
prawiczki po prostu mają ból d**y, że 16 letnie loszki już wskakują na berło, a oni dalej 30 lat i ubijają śmietanę ręcznie i płaczą, jakie to życie ch00yowe. Prawiczek i mały kijek = żenada

Gość gość
16 w łóżku są leniwe. Nigdy nie mogę wypędzić córki rano do szkoły. A czasami mi się spieszy, bo kochanek już na parkingu czeka.