Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Daria przyjaciolka

Pytanie do mezczyzn

Polecane posty

Go艣膰 Daria przyjaciolka

Witam panow, mam do was pytanie, czy ozenilibyscie sie z kobieta z trojka dzieci? Dodam od razu, ze nie chodz tutaj o pieniadze tylko o milosc. Kobieta, ladna zadbana, mieszkajaca za granica. Ustawiona tam. Jest w zwiazku z obcokrajowcem, bardzo nieszczesliwa...Nigdy go nie zdradzila i nie zdradzi, ale boi sie od niego odejsc, gdyz twierdzi, ze jesli od niego odejdzie to tym samym skarze sie na dozywotnia samotnosc...bo kto ja wezmie z 3 dzieci, ze juz zawsze bedzie sama i tego sie boi i dlatego tkwi w tym toksycznym zwiazku i coraz bardziej przygasa...zal mi jej i tlumacze, ze to nie te czasy i tak nie jest jak mowi, jednak ja nie jestem facetem...wiec panowie pytanie do was jak wy to widzicie?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Nie ma tutaj zadnego pana? Pomozcie, tak bardzo chcialabym podniesc ja na duchu...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A czy Ty zwi膮za艂aby艣 si臋 z m臋偶czyzn膮 z 3 dzieci na utrzymaniu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Daria przyjaciolka
Jesli by mnie kochal i mialabym w nim wsparcie to tak...W jej sytuacji nie chodzi o pieniadze bo ona pieniadze ma. Dzieci maja wszystko co potrzebuja. Nawet juz maja jakas przyszlosc zapewniona ze strony jej rodziny i w tej relacji nie chodziloby o pieniadze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie zwi膮za艂bym si臋. I my艣l臋, 偶e niewielu by艂oby ch臋tnych. Tr贸jka obcych dzieci... To ci臋偶kie do przeskoczenia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To ze Ty bys sie nie zwi膮za艂 nie znaczy ze inni tez nie i wypowiadaj sie prosze w swoim imieniu bo na swiecie s膮 miliony r贸znych facet贸w z r贸znym podejsciem do zycia ..nie kazda tez kobieta z dziecmi chcia艂aby byc z kims czy z pierwszym lepszym

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Daria przyjaciolka
Czyli 3 dzieci od razu ja skresla...no rozumiem. Myslalam, ze jednak ma jakas szanse. Wiesz to dobra dziewczyna. Tego typu, ze mezowi przed wyjsciem czysci buty na kleczkach, a on cham i burak.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ma szanse jak kazdy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja bym si臋 nie wi膮za艂 -a jak ten by艂y m膮偶 to obcokrajowiec a do tego muzu艂manin to obawia艂bym si臋 nawet o w艂asne 偶ycie. O dzieciach nawet nie pisz臋 bo nie do艣膰 偶e cudze to do tego a偶 tr贸jka (!). Nigdy w 偶yciu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Piaskun
Wola艂bym kul臋 w 艂eb.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja bym si臋 zwi膮za艂, ale po 1 to by musia艂a by膰 czysta mi艂o艣膰 i po 2 ona musia艂a by mie膰 mentalno艣膰 kochanki, a nie matki, a w to w膮tpi臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Daria przyjaciolka
W jakis sposob ma mentalnosc matki, bardzo dba o dzieci i dom. Nie pije, nie imprezuje. Faceci zawsze sie za nia uganiali i nadal tak jest, ale ona zostala jeszcze sposobem bycia w sredniowieczu. Dla niej takie wartosci jak prawda, wiernosc, milosc bardzo sie licza. Jak widac w jej przypadku chociaz nie szczesliwa to nie zdradzi, predzej odejdzie. Widze jak sie meczy i tak naprawde serce mnie boli, ze taka fajna dziewczyna chce tak zyc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Daria przyjaciolka
A jej maz...zanim ja poznal byl nikim, przy niej stal sie kims. Jak nie mial pracy byla przy nim. Pomogla mu we wszystkim, ogarnela dziada, zrobila z niego czlowieka na poziomie i jak zdal sobie z tego sprawe to zaczal uganiac sie za dziw... i blacharami. Jak sie na niej odbil stwoerdzil, ze moze miec lepsza. Oczywiscie facet gra milionera, ale nie ma grosza przy duszy, a jak blachary widza mercedesa za 100tys to mysla, ze zlapaly pana Boga za nogi i wskakuja mu do lozka...niestety nie zdaja sobie sprawy, ze to wszystko sie skonczy jak ona go zostawi i nawet nie bedzie go stac na wynajecie kawalerki...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Gdynym kochal to tak

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kobieta z tr贸jk膮 dzieci??? Hm, raczej tylko dla frajer贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
po pierwsze autorko - przesta艅 pisa膰 w trzeciej osobie bo ka偶dy zorientowany tutaj wie 偶e chodzi o Ciebie:) po drugie - nie, dla wiekszo艣ci m臋偶czyzn nie jeste艣 dobr膮 parti膮 bo masz balast w postaci a偶 tr贸jki dzieci,a to s膮 spoooore wydatki. Masz szans臋 co najwy偶ej u jakiego艣 desperata koniotrzepa,ale tacy to na og贸艂 nic nie wnosz膮 do zwi膮zku i s膮 bez pracy i sta艂ych dochod贸w. Brak jaj nie tylko mi臋dzy nogami ale tak偶e w 偶yciu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak jeste艣 艂adna lubisz sex codziennie 2x na dzie艅 minimum, dobijemy do 11 nastki co ty na to?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to na j膮 pocieszyli艣cie fest :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kobieta z tr贸jk膮 dzieci??? Hm, raczej tylko dla frajer贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 no a po co j膮 czarowa膰? Tak to ju偶 jest,wiedzia艂a z kim si臋 wi膮偶e,a nawet jak nie wiedzia艂a to bior膮c dzieci z sob膮 powinna sie by艂a liczy膰 z tym 偶e 偶aden facet ju偶 potem jej nie bedzie chcia艂 bo dzieci to w艂asnie wydatek - no mo偶e jeszcze jakby zostawi艂a te dzieci m臋zowi to ok, mimo 偶e samotna matka ale juz rozw贸dka i bez tych dzieci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ale oczywi艣cie ona ma prawo do mi艂o艣ci jak ka偶dy -mog艂a nie wiedzie膰 jak rozwinie si臋 sytuacja po ilu艣 tam latach no i 偶e m膮偶 zamieni si臋 w sko艅czon膮 艣wini臋. Tak偶e dario mimo wszystko trzymam za Ciebie kciuki i 偶ycze Ci jak najlepiej:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moja kolezanka z trojka dzieci, biedna, znalazla nowego faceta. Moja ciotka z trojka dzieci znalazla kolejnego meza i moja kuzynka tez...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jezeli ona ogarnia pieniadze to czemu nie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kazda ma szanse na mi艂o艣膰 i szcz臋scie. Mamy w rodzinie taki przyk艂ad m臋偶atk臋,troje dzieci w wieku szkolnym w pracy pozna艂a faceta . On przystojny,wysoki, 偶onaty m艂odszy od niej o kilka lat. Na pocz膮tku wydawa艂o si臋 偶e to chwilowy romans, nikt nie wierzy艂 ze ten zwiazek przetrwa.A jednak ona si臋 rozwiod艂a on te偶. Dzisiaj s膮 po 艣lubie maj膮 wsp贸lnego synka. Wi臋c wszystko jest mo偶liwe.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kasa rozwi膮zuje wszelkie problemy , jak ona ma sporo hajsu i do tego potrafi go zarabia膰,w dodatku facet te偶 finansowo ogarni臋ty - to czemu nie? Przy du偶ych pieniadzach b臋dzie ich sta膰 na kolejne wsp贸lne dziecko a to juz na pewno bardziej scementuje taki zwi膮zek:) je偶eli jednak jest bidniutka jak mysz ko艣cielna i ma do zaoferowania tylko 艂adn膮 buzi臋 to moze co najwy偶ej liczy膰 na niezobowiazuj膮cy seks -ale mimo wszystko 偶ycze jej dobrze. Do mi艂o艣ci ma prawo ka偶dy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Daria przyjaciolka
Nie kochani, tu nie chodzi o mnie tylko moja przyjaciolke...ja mam dwojke dzieci i wiem, ze gdybym rozstala sie z moim mezem to znalazlabym kogos od razu. Dlatego tez jej to tlumacze. Ona jednak zyje w tym swoim sredniowieczu i sie meczy. Niby sie usmiecha, ale z jej serca bije smutek. Tlumacze jej, ze to nie tak powinien wygladac zwiazek. Co do waszych wypowiedzi widze, ze jednak sie nie mylilam i czasy sie zmienily. Jak jej to teraz wytlumaczyc, ze nie ma sie czego bac, ze da sobie rade. Macie jakies pomysly?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zamiast po艣wi臋ca膰 czas sw贸j na mnie i moje dzieci po艣wi臋ca膰 musi na swoje nie moje dzieci. Tr贸jka to stanowczo za du偶o, takie 偶ycie to nie bajka. Woli 偶yc samotnie w zwi膮zku ni偶 samotnie sama z przyjaci贸艂mi ????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
19:28 ktos jej nawbijaj tego do glowy , moze rodzina w dziecinstwie albo ow partner ( maz ) , z ktorym teraz jest . Typowe psycholigiczne zagrywki zeby nie wierzyla w siebie i miala niskie poczucie wartosci . A po co? A po to zeby nie odeszla . Prosteeee jak druttttt. Zakompleksieni mezczyzni tak robia .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
co wy tam durne dzieciate gadacie? Wy sie lepiej tych m臋偶贸w trzymajta bo i tak nikt was nie zechce,rozst臋py,celulita wy na dooopach macie a wydaje si臋 takiej jeddnej i drugiej 偶e "ja moge w ka偶dej chwili m臋偶a zostawi膰 bo od razu bym sobie kogos znalaz艂a". Kup臋 by艣 znalaz艂a a nie nowego faceta bo nikt nie jest na tyle durniokiem by nie swoje b艂achory taszczy膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a jak taka艣 pewna jedna z druga to zostawiaj jeszcze dzi艣 i my si臋 przekonajta czy wy tak od razu tego f艂aceta znajdzieta:) hehehe oj durne wy durne baby:)

Udost臋pnij ten post