Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kubson97

Kręci mnie moja fryzjerka

Polecane posty

Gość Kubson97

Mam pytanie, bo od jakiegoś czasu znaczy sie od dawna bardzo pociąga mnie moja fryzjerka ona ma 40 lat ja 21 lat nie zaleznie od wieku poprostu kręcą mnie starsze panie tzw. "milfy". Jestem jej stałym klientem i mogę z nią porozmawiać doslownie o wszystkim i o seksie również:). Jak kończy mnie obcinac to nie raz jest tak że złapie mnie za penisa (i nie chce jej pokazac ze mi sie to podoba i odsuwam sie delikatne (ale ona to robi jak nie ma klientów także luźno), a tak naprawdę uwielbiam jak mnie tak czasami złapie) albo mówi do mnie ze mam dotknąć jej cycków, (a ja mówię ze nie a tak naprawdę chciałbym jej cycki mocno pomacać:). Po prostu nie mam jeszcze takiej odwagi. I nie wiem czy ona tak wszystko mowi ze na serio mam jej cyckow dotknąć czy tylko żartuje ale jak tak mowi to idzie w moja strone staje przede mna i mowi zebym jej cyckow dotknął takze chyba na serio mówi sam nie wiem. I dzisiaj jak przyszła do mojej mamy na kawe to mówila do mnie ze mam jej pokazać penisa wyglądało jakby mówiła na serio (jakbym trochę wypil to bym jej pokazał) no ale mialem i tak ochote jej pokazac ale jakos tego nie zrobiłem albo potem mówi do mnie że mamsie do niej do jej cycka przytulić (wiadomo że bym sie z przyjemnością przytulil, ale przy tym moja mama byla haha) no i tez nie zrobiłem tego:(. A słyszałem coś ze niedługo wpadnie do mojej mamy na mocnego drinka ale cos czuje ze na jednym drinku sie nie skończy a po tym jak bedzie miala faze to wkrocze do akcji hehe bo cos czuje ze po procentach bedzie miała ochotę ze mną na seks ale nie jestem pewny sie zobaczy haha:). I teraz sam już nie wiem czy powiedzieć jej wprost ze mam na nią ochote, żeby mi o******ela i uprawiala ze mna seks czy jak mam to zrobić? Jakby co jest rozwódką, jest mega odważna bo to widać hehe. I teraz czekać aż przyjdzie do mojej mamy na drinka i dopiero wtedy realizować zacny plan czy jak mam to zrobić? Także niech ktoś mi powie co zrobić w takiej sytuacji?

Gość gość
Zmień dilera, dziecko

Gość Kubson97_
Jak myślicie, czy ona mi da bez gumki? Bo seks w gumce to jak lizanie cukierka przez papierek.

Gość Kubson97_
Jak myślicie, czy ona mi da bez gumki? Bo seks w gumce to jak lizanie cukierka przez papierek.

Gość Kubson97
Gość zmień tą stronę.