Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pogubiona333

Oddana i posluszna mezowi co wy na to ?

Polecane posty

Gość Pogubiona333

Cześć usmiech.gif jak to jest u was w życiu codziennym z mezem/partnerem ? Ja od kilku miesięcy mieszkam z moim X , ma On mocny charakter. Uważa , że kobieta powinna być posłuszna ( gotować sprzątać, nie dyskutować ) , uważa też , że kobieta nie ma takich praw jak facet , np on jak pójdzie do łóżka z inną to bohater , kobiety to już dzięki. Bo to facet zdobywa . Jeżeli chodzi o koleżanki on może je mieć i rozmawiać na messengerze. U mnie już nie jest to dopuszczalne . Kończymy pracę o 15 ja musze jechać odebrać moje dziecko wrócić i zrobić obiad podczas kiedy on leży na sofie przed tv . I tu zaczyna się coś dziwnego usmiech.gif Na początku myślałam że przez jego zachowanie się rozejdziemy . Teraz doszło do mnie, że ja tego chce , podoba mi się to, że żyjemy jak za dawnych czasów gdzie kobieta nie miała prawa głosu. Kręci mnie to cholernie . On tego nie wie bo do tej pory prowadziliśmy o to wojnę. Oczywiście nie kojarzcie tego sobie z brakiem szacunku do siebie i brakiem czułości bo tego jest nadstan. Ale dzisiaj np wstawal o 6:00 do pracy, obudził mnie żebym zrobiła mu śniadanie podczas kiedy on sobie przeglądał " my day" na FB ( zdjęcia innych z poprzedniego wieczoru ) . Druga sprawa on zawsze wymagał ode mnie ze mam nie wdawac się w dyskusje z facetami na messengerze. Więc ja wymagałam tego od niego. Wczoraj znalazłam jak pisał z jakąś koleżanka ładna dziewczyna , ale nie odezwałam się bo to zwykła rozmowa, ja wiem ze mi tego nie wolno . Chciałabym żyć jak kiedyś się żyło, nie wie, co się ze mną stało, ma ktoś podobnie ? Chcę żeby karal mnie, opierdzielal, chce być jego własnością, należeć do niego Bardzo mnie to podnieca

Gość gość
Po co to kopiujesz?

Gość gość
Super przyszłość dla twojego dziecka. Wzorzec jak się patrzy.

Gość Pogubiona333
Napisałam na nieodpowiednim dziale :)

Gość Pogubiona333
Nie angażuje w to mojego dziecka . Wpajam jej, że ma mieć swoje zdanie i inne wartości.

Gość gość
Dziecko obserwuje i naśladuje dorosłych. Najpierw naucz jej jak być niezależną i silną swoim przykładem, a nie wpajaniem.

Gość gość
Debilka bez godnosci i szacunku do siebie