Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Weteran z Bombasu

Mam 3 koty w domu a wy macie koty?

Polecane posty

Gość gość
Obrzydlistwo mieć je w domu,pełno sierści,są fałszywe drapią,gryzą z nienacka,śmierdzi nimi w domu,puszczają te swoje smrody w każdym kącie i to pomimo kastracji smród od razu czuć kto je ma,ciuchy uj******* w sierści,w żarciu sierść,włażą pod nogi a za chwile drapią pop*************e zwierzęta,niech se żyją ale w piwnicach.

Gość gość
Jaka nienawiść ja mam trzy koty u mnie tak samo jak tosziro xd koty są fajne ja mam dwa młode i jeden starszy jedna mam kicie młoda to ma gdzieś około roku i jej brat też ma rok .No i robią do kuwety u mnie a jak się myją to przed spaniem .U mnie karmę mają tak chodzą po stole i po kredensie ale jak mam myszy to łapią mnie zawsze i upoluja. W domu to jest źle jak się mieszka w polu gdzie są myszy .Ja to zawsze mam koty po to żeby polowały tak to złapią mnie myszy i tak śpią na łóżku i co ja ich nie wyganiam nawet jak śpią koło mnie w nocy to czemu mam wyganiac zwierze ? Jak się położy koło mnie to jest lepiej mnie spać bo mam towarzystwo .Tak to karmię ich karma drobiowa albo z łososia taka dobra jest że jedzą tak że po 3 minutach pusta miska jest xd