Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Igeteven

Nagły spadek zainteresowania

Polecane posty

Gość Igeteven

Spotkałem się z dziewczyną wszystko było pięknie, niemal każda przerwa w szkole przegadana (z jej inicjatywy zaczęliśmy w szkole się spotykać), byliśmy na pizzy i piwie zaproponowała kolejne spotkanie. Dużo że sobą pisaliśmy, lubiła wysyłac mi swoje zdjęcia i dzielić się swoim życiem, ja potrafilem ją rozsmieszac. Widać było duże zaangażowanie od nas obojga... Nagle z dnia na dzień zupełnie straciła mną zainteresowanie, gdy miałem jak tydzień temu odprowadzić ja do domu ona po prostu uciekła bez pożegnania. Dowiedziałem się wtedy pośrednio że ma chlopaka, mimo że wszyscy nasi wspólnie znajomi sugerowali ze tak nie jest. Całe to zainteresowanie mną trwało ponad tydzień. Teraz ona traktuje mnie jak powietrze... Nawet jak czasami piszemy w jej odpowiedziach czuć perfidny brak zaangażowania. Bardzo mnie boli ta sytuacja, bo nie mogę pojąć co tak naprawdę spowodowało przejście ze skrajności w skrajnośc... Myślę o niej bez przerwy

Gość Igeteven
Czy jest możliwe że tak umiejętnie grała na 2 fronty żeby ostatecznie wybrać jego, a mnie odrzucić?

Gość gość
Nigdy nic nie dzieje się bez przyczyny cos nagnoiłeś a teraz biedaczka zgrywasz

Gość gość
Olej kretynkę.

Gość gość
Dziewczyna ma ewidentnie ze sobą problemy emocjonalne. Może ma jakieś zaburzenia osobowości? Olej to i zainteresuj się normalną dziewczyną, bo jesteś na dobrej drodze żeby sobie poczucie własnej wartości obniżyć na własne życzenie. Życz jej zdrowia i pomyślności, ale sobie jeszcze więcej. Skup się tylko na sobie teraz.

Gość gość
Widocznie cos zjebałes

Gość gość
Poszukaj fajnej i normalnej, a nie jakiejś popiertolonej.