Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie mogę legalnie usunąć ciążę ?

Polecane posty

Gość gość

Pieprzysz mnie, nie rozumiem. W ogóle nie grasz i jesteś sobą, bez pieprzonych umiejętności i wszystkiego, wszystko jest pieprzone, pieprzone. Co za kurwa! Umrzyj kurwa, kurwa! Cóż, pieprzę się w sikach! Kurwa, kurwa, kurwa! Bez pieprzonego. To jest prawdopodobnie gra dla cioci ... te vq3. OOOOOOO !! Nie! Spieprzaj, nie pieprzyć się i nie jeść ponownie! Pieprzyć moją mamę znowu pieprzoną czerwoną pieprzoną pierdoloną wypchaną pierdolę !! O mój Boże!! Fuck no noe !!! Nie !!!! Kurwa!! Jezu, co za kurwa fartuch. Widzisz, i nie pieprzysz się! Kurwa jak ten denaturowany tytoń :) Pieprz mnie! Nie mogę! Słuchaj, wyglądaj jak ten facet, kurwa, dobrze. Dobra gra. Widziałeś to, kurwa? To najwyraźniej niemożliwe. To jest tylko, że dynksem zapierdala z tego grilla. Pieprzę cię :) Co za debil zaczyna się grillować z denaturatu .:Nie, nie wiem .:)Kurwa! Kurwa nie spadła! Co za pieprzony drań. Może Krzychu dołączy do klanu Drużyny Wenezueli. Kurwa, nie słyszę, co mówisz. Mówię, że dołączysz do klanu Drużyny Wenezueli :). Ja kurwa. Grasz dobrze :) Kurwa zawsze wybiega na czerwoną ... kurwa, a ten pierdnięcie ... nie może czuć swojej zbroi: / Dlaczego? Cóż, nie gra tak dziwnie, jak powinien: / Cóż, najwyraźniej szybko się uczył. To pieprzony fartuch. Posłuchaj ... raz, dwa, trzy ... Co! Gram kurwa 2 lata! On kurwa od czasu do czasu i nie mogę go zabić. kurwa !!!!! Spieprzyłeś?! Zostaw go w spokoju! Pieprzyć skurwiela! Jesteś spieprzony!

Gość gość
W oknie życia.

Gość gość
śmieci, śmieci frajer obciąganie smurfette k**wa, cześć głupia pi**o. ale dobrze, k**wa, co do cholery, weź to, k**wa. twój stary k**wa. spie**olić starego k****a, pieprzyć geja, pieprzyć go, k**wa, pieprzyć pie**olony pies, pieprzone bułeczki, cześć k**wa, za studnię, pieprzoną k**wę, spie**alaj, dzi**a, chcesz wziąć bułkę, włóż to w d**ę. ty k**wa i co ty k**wa tutaj robisz. i k***s, zależy mi. Odpieprz się. Pieprzysz mnie, k**wa. Mam tego dość. Pieprzę cię. Zamierzam. słyszałeś? k**wa dzi**a, powiedział mi, żeby się wypie**olić, pozwól mu go pokonać.

Gość Mel00n
Jezeli szukacie informacji na temat usuniecia ciazy, to polecam Wam strone wszystko-o-aborcji.pl - mozna tam znalec naprawde rzetelne i sprawdzone informacje na ten temat. Oraz takze zobaczyc, jak to jest w Polsce, a jak w reszcie Europy i zastanowic sie - co jest nie tak.