Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szybka zmiana pracy

Polecane posty

Gość gość

Witam was wszystkich, Mam 22 lata i dwa tygodnie temu rozpoczęłam nową pracę. Wydawało mi się, że to będzie świetny krok w mojej karierze, ale obecnie jestem załamana. W nowej pracy zawiodło mnie wszystko - atmosfera w zespole, obowiązki odbiegające od tych omawianych na rozmowie oraz dojazd ( ponad 1h w godzinach szczytu). Chciałabym wytrzymać okres próbny i po nim zrezygnować. Lecz tu pytanie czy to mocno wpłynie na odbiór mojego CV w przyszłości ? Dodam, że to branża finansowa.

Gość klapad
Nie sądzę, by to jakoś źle miało wpłynąć na Twoje CV w końcu poszukujesz swojego miejsca, spróbowałaś i coś mogło Ci się nie spodobać. Podobnie w drugą stronę, pracodawca Cie zatrudnił, a po czasie z wielu względów uznał, że to nie miejsce dla Ciebie. Dlatego zrób tak jak napisałaś, po to w końcu jest okres próbny ;) Nie ma co się męczyć na siłę, atmosfera w pracy to jedna z najważniejszych rzeczy, dlatego bardzo mi się podoba podejście przełożonych w firmie CMA o tutaj link: https://cma.pl/ Szef jest bardzo dobrym człowiekiem, wyrozumiałym koledzy i koleżanki z pracy też są mili, dlatego jeśli ktoś szuka pracy w Krakowie polecam gorąco. Pozdrawiam Klaudia ;)