Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile kosztowaly wasze smartfony i jak czesto zmieniacie

Polecane posty

Gość gość

?Bo jak obserwuje ludzi, to mam wrazenie ze ponizej 3 tys nikt nie schodzi i wstyd miec za np 800 pln lub uzywac dluzej jak rok-dwa ten sam.ja mam juz drugi rok ten tani ktory spelnia moje potrzeby i nie chce wiecej, ale wydaje mi sie ze inni krzywo patrza jak tak mozna, bo nawet male dzieci maja modele za pare tysiakow.Czy osoba majaca tani telefon bo szkoda kasy na drozszy jest nienormalna?nie mam na mysli kogos kogo nie stac

Gość gość
smartfony są kiczem, jak ktoś chce telefonu do zabawy, (nie dla dzieci) to może bedzie zadowolony.

Gość gość
Poprzedni ponad rok, kosztowal 1200, obecny 1800 i bede uzywac ze 2-3 lata

Gość gość
Coś tam mam z promocji, ale nie używam - dostałem rok temu, kupiłem sobie fajny telefon, ale będący telefonem a nie smartfonem. Smartfon jako nawigacja w samochodzie jeździ. To prywatny. Służbowo to co akurat szef każe i tyle, jak robimy na iOS to iPhone, jak robimy na Andka to zwykle Samsung. Nie lubię smartfonów, praca jest pracą - piszę appki - to tyle, co w pracy używam.

Gość gość
FN, za 150 to i dla trzylatka za tani bubel.chyba jako zabawka dla rocznego dziecka, starsze juz musza szpanowac.no i teraz wyobrazcie sobie standartowe dwoje dzieci, kazdemu telefon za min. 3000 i coroczna wymiana.a jak trojka to masakra, 500+ nie uratuje sytuacji

Gość gość
aktualny 1350. mam rok i zamierzam używać jeszcze ze dwa lata. Poprzedni był za 1100, ale po roku się zepsuł. Jeszcze poprzedni za 1100, używałem dwa lata, aż się stłukł. Zarabiam powyżej średniej i uważam, że nie warto wydawać na smartfona więcej niż 1500. To tylko telefon.

Gość gość
NF, co ci sie stalo?wreszcie mowisz jak rozsadny czlowiek a nie kafeteriowy pajac.Z wrazenia chyba dzis nie zasne.Mysle za Agatka to doceni

Gość gość
moja czteroletnia córka miała tego lg co ty fiucie :-) idzie tam wgrać lineageos a i zdjęcia robi ten telefon nie najgorsze :)

Gość gość
A tak przy okazji, jaki polecacie smartfon do 2tys?

Gość gość
Motorola g5s 890 zł , super telefon z szybkim ładowaniem mam już rok i dopóki będzie chodził to nie zamierzam zmieniac

Gość gość
Bierzemy na abonament, zmieniam co 2 lata. Aktualnie mam.samsung s8 , na wiosnę zmienię na sony. Nie uzywam.komputera, laptopa, tabletu. W telefonie mam wszystko

Gość gość
Sony xperia xz, kupuje używane tylko z tej serii, max za 1k PLN. używam rok, a później daje siostrzencowi :)

Gość gość
Samsung a3 2017. Brzoswiniowy

Gość Turkuć
Ja wymieniam dopiero jak się zepsuje. Aktualny smartphone mam już 4 lata i kosztował z 700 zł. Mój poprzedni jeszcze klawiszowy był kupiony w 2008 i wymieniłem bo karta sim często nie stykała oraz wyrobione gniazdo zasilające. Kusi mnie żeby wymienić na nowy bo aktualny ma mało pamięci na rozrastające się programy i błędnie wyświetla stan baterii (z 30% często robi się szybko 0% i wyłącza się).

Gość gość
Ja widuje u ludzi wszystkie mozliwe smartfony - od najprostszych do najbardziej wypasionych. Niedawno nawet chlopaka z czyms typu "nokia" z poprzedniej epoki, czyli cyfrowa klawiatura, malenki ekran, tyko sms mozna wyslac, nic poza tym.

Gość gość
NF , widocznie ni jestes tym samym co FN vs Przemek, tamten mial zryty beret