Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zachowanie mojego męża świadczy o zdradzie?

Polecane posty

Gość gość

12 lat po slubie, mamy dzieci. Od kilku miesiecy kochamy się coraz rzadziej, dawniej moglismy to robic codziennie a teraz mąż wymawia się zmeczeniem, stresem. Rozmawiamy ze sobą nirmalnie jak zawsze, duzo, o wszystkim i o niczym. Niedawno do pracy meża przyszla nowa pracownica. Mloda dzuewczyna 23 lata. Co jest dla mnie dziwne o wszystkich koleżankach z pracy mąż mówi normalnie " Agata, Anka, Wiola'' itp a o tej mlodej zawsze " Marzenka" kiedy go zapytalam czy ona sie mu podoba byl zly

Gość gość
Myślisz, że byłby tak nierozsądny aby zdrabniać Jej imię przy Tobie i się podkładać?

Gość gość
Niepokojące... Dowiesz się tylko w jeden sposob- przejrzyj mu ukradkiem telefon, poczytaj jego smsy. Chyba że dopiero co się poznali i jeszcze nie piszą że sobą... W każdym razie co jakiś czas przeglądaj mu telefon. Telefon to skarbnica wiedzy o facecie. On w życiu się nie przyzna

Gość gość
Ale głupie babsztyle. A to że jest rzadziej to norma, zmęczenie materiału, 12 lat je ten sam obiad więc się już nie zajada tylko je jak naprawdę głodny. Kiedy ostatnio zmieniłaś coś w swym wyglądzie? Kiedy urozmaicilas wasze łóżko czymś szalonym, nowym?

Gość gość
Wąchałaś jego kija, śmierdzi inna?

Gość gość
Przeraża mnie rozumowanie kobiet, najważniejsza kontrola zawsze i wszędzie. A może tak spraw by nie chciał się zainteresować inną, by to co naj miał w domu. No ale po co nakazy, zakazy i kontrola są łatwiejsze.

Gość gość
gość dziś akurat grubo się mylisz, w tych sprawach nie mam zahamowań, jestem bardzo zadbana i wciąż młoda, mam 32 lata.

Gość gość
"12 lat po slubie, mamy dzieci. Od kilku miesiecy kochamy się coraz rzadziej, dawniej moglismy to robic codziennie a teraz mąż wymawia się zmeczeniem, stresem." X Coraz rzadziej to znaczy jak często? Może jest zmęczony i zestresowany pracą. A Ty pracujesz?

Gość gość
Raz na tydzień a czasem mniej;-( to jest do mojego męża zupełnie nie podobne ponieważ jeszcze z trzy miesiące temu mógłby przeladowac tonę węgla a i tak na seks zawsze miał ochotę. Jakiś w sierpniu mąż nie spał 2 doby, wracał z daleka i pierwsze o czym myślał to seks a po tym sen. To wszystko jest do niego nie podobne;-(

Gość gość
Pracuje na 1/2 etatu

Gość gość
To w sumie mało. Jest w Teoim wieku czy starszy ? Może spadło mu libido?

Gość gość
Marzenko az tak zle wygladasz ze misiałaś podbudowac swoje ego i zazdrosc Cie rozpiera ze masz brzydkiego meza

Gość gość
Mąż ma 37 lat

Gość gość
W takim wieku libido spada, nie chcę się tak już jak kiedyś, a wystarczy że ciężej w pracy czy jakieś problemy o których człowiek myśli to chęć na sex spada do zera, jak już jaja bolą to trzeba spuścić z krzyża raz na tydzień

Gość gość
W takim wieku to raczej jeszcze nie spada, jednak trochę za wcześniej, ale może to nie jest przypadek standardowy. Ale to Ty go "zaczepiasz" o nic, czy czekasz na jego krok?

Gość gość
Tak, oczywiście że tak. Z natury lubię to prowokować i dominować w tych kwestiach. Chyba ma mnie poprostu dosyć:-(

Gość gość
Może faktycznie coś z libido, ale to powinien udać się do lekarza. Jakoś nie wydaje mi się aby mężczyzna nie reagował na zaczepki atrakcyjnej żony.