Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

alternatywa dla przedszkola

Polecane posty

Gość gość

Denerwuje mnie moje przedszkole, ciągle chore dzieci, nie wychodzą na dwór, zakaz biegania tylko siedzą przy stolikach albo w kółku. Chciałabym zapisać dziecko to jakiegoś miejsca gdzie miałoby szansę się rozwijać, może na wieś, jakaś agroturystyka, z bieganiem, poznawaniem zwierząt, roślinności, a nie tylko zabaw plastikowymi zabawkami. Znacie takie miejsca, albo zapisalibyście dziecko do takiego?

Gość gość
Zalezy , gdzie mieszkasz, W duzych miastach sa takie przedszkola, a przynajmniej jest wiekszy wybór. Na wies chyba samego dzieciaka na rok nie puscisz.

Gość gość
Jak masz rodzinę na wsi to do nich możesz wysłać dziecko na odchowanie. Od razu internat. Co to za dziwne pytanie. Mieszkam w szczecinie, multum przedszkoli prywatnych jest, w których dzieci wychodzą na dwór jak tylko pozwala na to pogoda

Gość gość
Jakieś dziwne to przedszkole. Mój syn najpierw chodził do prywatnego a później zwykłego. I w jednym i w drugim był czas na naukę i czas na zabawę. Często gdzieś wychodzili: na podwórko, do parku i innych tego typu. Jedyna różnica była taka że w prywatnym przedszkolu przymykali oko na przeziębienia a w zwykłym nie.