Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Czy to bardzo wstyd?

Polecane posty

Gość gość

Jestem raczej spokojna dziewczyna. Mężczyźni mnie lubia, a pomimo tego że mam 22 lata nigdy nie miałam poważniejszego związku. Jestem niedoświadczona w tych sprawach. Ostatnio z kolegą z pracy poniosły nas emocje i całowałam się z nim. To był mój drugi pocałunek w życiu i wyszedł mi tragicznie. Kolega się zirytował chyba w końcu i powiedział mi 'oj, czy całowałas się z kimś kiedyś?' Poczułam się jakbym dostała w twarz. Zrobiło mi się dziwnie. Później powiedział mi, żebym spróbowała się wyluzować i otwierac szerzej usta, z języczkiem też mi mówił co robic. Kolega ten jest bardzo spoko, super nam się rozmawia, ale po tym pocałunku czuję się bardzo głupio. Wydaje mi sie, że on po tym stracił zainteresowanie mną, o ile takowe występowało wcześniej. W każdym razie no mam 22 lata, nie 13 i wstyd mi, że w tym wieku kolega uczył mnie jak się całuje. Nie chodzi o to, że nie miałam okazji, tylko po prostu byłam nieśmiała, wrażliwa osoba i nie chciałam się całować z kimś do kogo nic nie czuję, a teraz tak wyszło spontanicznie. Nie wiem, czy poruszyć jakoś ten temat z kolegą i wytłumaczyc mu się, dlaczego tak tragicznie się że mną całuje? :/ Czy lepiej zapomnieć o tym i nie wspominać nic? Wstyd mi jest przez to i przeżywam to bardzo :( i zastanawiam się, czy on mógłby powiedzieć innym osobom w pracy coś typu, że tragicznie całuje? Poradzicie cos, bo może wyolbrzymiam, ale ciągle o tym myślę i sama już tworzę w głowie jakieś chore scenariusze, co on mógł sobie pomyśleć, albo powiedziec innym :/

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować