Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rodbetor

tysiac kalorii kto ze mna

Polecane posty

Gość rodbetor

Hej! Od 16 dni jestem na diecie 1000 kcal. Schudłam już 3 kg, nawet jeśli to w większej mierze woda, to i tak mnie cieszy spadek na wadze. Jem co chcę ale zdrowo, ograniczam bardzo słodycze i już przestało mnie do nich ciągnąć. Nie ćwiczę zbyt wiele, czasem wychodzę na spacer lub 20 min jeżdżę na rowerku stacjonarnym. Czy któraś z Was była na takiej diecie i co o niej myśli? Czy któraś z Was chce wraz ze mną się tu wspierać, pisać co zjadłyśmy i mobilizować do działania? :)

Gość mubi
Ja od jakiegoś czasu uczę się jeść regularne i mniej. Jak narazie obserwuje swój organizm. Nie przytyłam od 2 tygodnie, to już coś. Tym bardziej iż jestem na urlopie i praktycznie się obijam. Myślę że od poniedziałku coś ruszy , mam prace fizyczną i trochę się ruszam. Jeżeli nie przeszkadza ci że nie stosuje 1000 kcal to ja chętnie się przyłącze.

Gość gość
Odchudzałam się niedawno, chciałam zgubić ok. 10 kg. i mi się udalo. Moje rady 1.- na czczo szklanka wody z 1/2 cytryny 2- 5 posiłków dziennie 3- wykluczenie słodyczy i cukru do kawy/herbaty, zastąpiłam go słodzikiem. 4- jazda na rowerku ok 50 min., dopiero po 30min. zaczyna się spalanie tłuszczu ( oczywiście zaczynałam od 10 min. i codziennie zwiększałam o 5min, żeby nie padnąć :) ) Zajęło mi to ok. 4 mc. Nie liczyłam kalorii,ale uważałam na to co jem i nigdy nie byłam głodna. Powodzenia.

Gość gość
Też mam w planach kupić rowerek . Dzięki za dobre rady !

Gość gość
1000 kalorii to dieta więźnia z Auschwitz :szybki sposób na anemie ,osteoporozę , rozwalony metabolizm itp

Gość gość
Bzdury piszesz gościu.

Gość gość
Slimunox są pierwszymi tabletkami jakie stosowałam.Według mnie naprawdę warto się wspomagać tabletkami.Każdy wybiera swoja .Ja za pierwszym razem dobrze trafiłam i bardzo się z tego cieszę.

Gość gość
Najlepszym środkiem na zrzucenie zbędnych kilogramów jest zdrowa dieta!!! Polecam plany dietetyczne oraz treningowe z portalu FABRYKA SIŁY. Indywidualne podejście do każdego użytkownika pozwala osiągnąć wymarzone cele. Profesjonalne grono ekspertów pomaga i motywuje do działania. Dodatkowo dieta ułożona jest w taki sposób że nie chodzi się głodnym i jest przyjazna dla portfela. Poniżej link dzięki któremu zyskasz extra dni diety w promocji https://www.fabrykasily.pl/plany_treningowe?poleca=michal1876060

Gość gość Kamila
W moim przypadku sukces jeżeli chodzi o odchudzanie, dało zastosowanie Foreverslim. Bez tych tabletek nie dałabym rady pozbyć się nadwagi

Gość gość
I już się autorko zniechęciłas? Tak to zazwyczaj jest przy takich fantastycznych dietach.

Gość Ona_tęskni
Witam. Od piątku 30.11 jestem na diecie 800 kcal . I ćwiczę tabate . Mogę się przyłączyć?

Gość Vanilla5
Cześć ja od jutra idę na 1000 kalorji. Chciałabym schudnac 7 kg, mogę się przyłączyć? Ja będę się starać jeść jak najbardziej zdrowo, pic dużo wody,chodzić spać wcześniej i nie jeść na noc. Mam prace siedzaca więc przez cały dzień jestem przykuta do biurka i nie spałam kalorii wogole. Będę pisać codziennie jak mi idzie.. jutro się zdążę i zmierze i zobaczę z czym startuje. Dobranoc!

Gość Ona_tęskni
4 dzień diety 800 kcal . Najgorszy był pierwszy dzień . Ćwiczę tabate 5 dni w tyg . W piątek po tyg mojej walki podam jaki mam wynik . Mam nadzieję że do świąt uda mi z się z 4-5 kg schudnąć

Gość gość Izabella
W moim przypadku o sukcesie odchudzania zadecydowało zastosowanie Slimunox. Bez tego suplementu, byłaby kolejny raz klapa

Gość gość Karolina 23
W moim przypadku super efekt dało dodatkowo obok zastosowania diety dodanie jeszcze do niej Slimunox.