Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sztuka podrywu

Kobiety NIE zagadają faceta

Polecane posty

Gość sztuka podrywu

dlatego nieśmiali nie mają kobiety, muszą sami zagadywać i tyle, ale nie wiedzą jak

Gość gość
jak są nieśmiali to skąd maja wiedzieć?

Gość kobiece emocje
nie wiedzą bo nie próbują, za dużo myślą o tym

Gość gość
Jak kobiecie zależy, to zagaduje. Jak jest królewną z drewna, to nie zagada, ale po co komu taka?

Gość gość
jak facet jest zainteresowany to zagada do kobiety, a jak uwaza sie za ksiecia z drewna to nie zagada

Gość gość
po co kobiecie krolewicz z drewna? olac typa! sa jeszcze normalni mezczyzni na tym swiecie

Gość gość
Są na szczęście dziewczyny, które zagadują do nieśmiałych. Wiem coś o tym gdyż byłem nieśmiały i trafiałem na takie dziewczyny.

Gość gość
gòwno prawda, one czekają aż ich ktoś zagada, same tego nie zrobią bo po co niby mają się wysilać

Gość gość
Zagadują tylko psychopaci, desperaci i psychole dlatego nigdy nie traficie na normalnego faceta :)

Gość gość
Ja kiedyś zagadywałem, ale kobiety tego po prostu nie lubią chyba. Co prawda w zagadywaniu miałem sukcesy, ale odkąd kobiety uśmiech odwzajemniają obrażoną na świat miną to co dopiero myśleć o zagadywaniu do takiej kobiety.

Gość gość
Jak kobieta jest zainteresowana to sama zagada

Gość gość
Kobiety nie lubią być podrywane

Gość gość
zagaduja jak facet im sie podoba to bez problemu same podejda i zaczna rozmowe a ze jestes niesmialy i przecietny to po co maja podchodzic. Nawet jakbys ty podszedl i zagadal to by cie splawila bo jak kobiecie zalezy to sama zrobipierwszy krok. A ty brak powodzenia tlumaczysz tym ze nie podchodza gwarantuje ci ze mam kumpli ciacha co dziewczyny same do nich zarywaja. Tyle ze jak widzi takiego wyplosza jak ty to po co ma zagadywac jak 10 metrow dalej stoi fajne ciacho?

Gość gość
Sa piekne inteligentne kobiety ktore nie zagaduja poprostu nie musza i meski ma byc mezczyzna a nie kobieta.

Gość gość
Te kobiety które nie zagadują, bo są na to zbyt próżne, często dużo na tym tracą. Przechodzi im często obok nosa fajny, ale nieśmiały facet, a one są ograniczone tylko do puli facetów, którzy do niej podbijają. Często wśród nich nie ma nikogo ciekawego. Ale próżność takich księżniczek je ogranicza w wyborze.