Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxbestiaxxx

Zdrada a wybaczenie i walka

Polecane posty

Gość xxxbestiaxxx

Witam, piszę tutaj ponieważ potrzebuję pomocy.. A zatem od początku, byłem z dziewczyną 2 lata i 5 miesiecy, jesteśmy obydwoje w technikum (ja w 4 a ona w 3) i pojechała na 3 tygodniowe praktyki do hiszpanii.. tam nie miala czasu pisac do mnie, rozmawiać a jak juz pisalismy to po chwili klamala ze idzie cos robić a bawiła się z reszta (np mowila ze spac idzie).. Po tygodniu praktyk zerwała ze mną, a po paru dniach oznajmiła mi ze jest szczesliwa bezemnie, bo poznała kogoś (pojechał też z polski tam na praktyki), napisala mi dosłownie że poszli w ślinę, że chodzą za rece itp ale napisała tez że nic wiecej nie było.. Do mnie ma pretensję że niby nie doceniam jej, każdy dla niej zly.. (spowodowane trudną jej sytuacją w domu, i kilka osob stwierdziło że ma depresję, ona nawet sama pare razy mowila ze do psychologa chce sie zapisac..), parę dni nie pisaliśmy, chciałem się doslownie ośmieszyć przed nią jak wróci ze złotym pierscionkiem i uklęknąć nawet przy wszystkich.. Wczoraj jak dowiedziala sie od koleżanki (jej chlopak napisał) że wyglądam już strasznie (schudłem 8 kg w 2 tyg, i wyszły u kardiologa problemy z sercam + tabletki do konca zycia).. doszła też informacja od nauczycieli ze szkoly do ich opiekunów tam że źle wyglądam i pisala mi wczoraj, przepraszała, od ponad 2 tyg napisala że mnie kocha itd, ale nie wie jak to bedzie, że nie chce teraz wyjsc na ku*wę itd.. po czym wieczorem, po 22 mi zadzwoniła z pretensjami że to nie ma sensu, że ma ochote się zabić, że nie bedziemy razem ale mnie kocha, że nic sie miedzy nami nie zmieni, że mam dac jej spokoj, że nie chce mnie nawet widzieć, że szkołę zmieni itd.. Dzisiaj wraca w nocy, poprosiłem ją o rozmowę jutro, ale sam nie wiem czy chce tego.. Prosze o jaką kolwiek pomoc co mogę zrobić, ja ją kocham najmocniej jak to możliwe, i chcę walczyć o nią..

Gość gość
Olej ją to wróci