Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o takim tekście faceta?

Polecane posty

Gość gość

Kiedy ja powiedziałam jakąś głupotę w żartach i sama przyznałam " ale ja czasem gadam głupoty", a on na to " to lepiej nie mów". Albo kiedyś zobaczyłam coś śmiesznego jak szliśmy ulica i się zaśmiałam, a on na to o co chodzi, na co powiedziałam " a nie, coś głupiego mi przyszło do głowy", a on" to jak głupie to nie mów". Nie zna się na moim poczuciu humoru, czy o co chodzi?

Gość gość
Oo prostu traktuje powaznie, co mowisz. Ja odpowiedzialabym podobnie na jego miejscu, bo nienawidze falszywej kokieterii.

Gość gość
To nie jest fałszywa kokieteria, ale może mam czasami specyficzne poczucie humoru, które nie każdy łapie :P Np. kiedyś żegnaliśmy się koło *****iwej ulicy na wysepce, a ja powiedziałam "ok to już idę na ten dworzec bo zaraz będzie czerwone światło, choć (bo wtedy się całowaliśmy) to też byłaby romantyczna śmierc." I on takich żartów nie łapie. Albo kiedyś w żartach mu powiedziałam, śmiejąc się, "ale ty głupi jesteś" to sie obraził...

Gość marawstala
Nie wiem... Na trochę sztywnego wygląda albo tez tak plecie po swojemu bo nie wie co ma Ci na to odpowiedzieć

Gość gość
to znaczy, ze nadajecie na innych falach

Gość gość
jak kobiety nazywają swoją miłość - facet.

Gość gość
rozumiem Cie, spotykałam się kiedys z takim sztywniakiem i kazde moje slowo mu nie pasawalo... wiecznie sie na cos obrazal, az w pewnym momencie balam sie odezwac, ze znowu bedzie cos nie tak. oczywiscie zwiazek nie przetrwal.