Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje dziecko odrzuca cyca... smutno mi

Polecane posty

Gość gość

Kochane, chyba kończy się moja mleczna przygoda, córka już nie chce ssać cyca nawet w nocy, choć ją zachęcam... Smutno mi z tym... Czy któraś z was tak miała?

Gość gość
A w jakim jest wieku? Moj starszy syn nie chcial piersi. Meczylam sie karmieniem 2 msc plul, krzyczal, az dostal butelke i kamień z serca. Nie zdazylam sie przywiązywać wiec nie bylo problemu. Mlodszy zato byl malym cyckiem, karmilam do 20msc i chyba gorzej znioslam odstawienie od piersi niz on :)

Gość gość
przecież to kolejne prowo, dawno nie było jatki kp vs mm i specjalnie ktoś próbuje ja rozpętać, nie podajac żadnych szczegółów odnosnie wieku dziecka etc, to jakaś gimbaza pisała.

Gość gość
Córka ma 42 miesiące, niby wiem, że powinnam już po trochu odstawiac ale i tak mi smutno, że sama tak nagle odrzuciła :(

Gość gość
Mój ma 56 i też już nie chce cysiac...Ale na szczęście jestem w ciąży i zaraz moja mleczna przygoda rozpocznie się od nowa!

Gość gość
Zjedz milky way'a i do lekcji.

Gość gość
Mleczna przygoda ;-) hahaha

Gość gość
Wiadomo że to facet żbik pisał który zapakowalby kobiecie milki waya :-D kuriozum dawać kilkuletniemu dziecku cycka oblesne wręcz

Gość ja 39lat
ja bym nie odrzucił

Gość gość
Mój ma 114 miesięcy i też już nie cysia, chociaż jeszcze w wakacje cysiał i tak słodko drugą rąsią miętolił drugiego cysia. Niesamowita bliskość i więź. To jak się uśmiecha spod brodaweczki, jak mi patrzy w oczka...czysta miłość. Matki, które dają mm nigdy tego nie zrozumieją nigdy nie nawiążą takiej więzi z własnym dzieckiem. Ech. Chce znowu mieć malutkie bobo, z którym rozpocznę swoja mleczną przygódkę.

Gość gość
14:18 spadłam i leżę hehehehehe

Gość gość
14:18 hehehe dobre, wiem, że to żart, ale moja siostra tak ma. Karmiła piersią ponad 3 lata i była wielece zdołowana, jak córka przestała potrzebować jej "cysia". Ja karmiłam mm i przy każdej nadającej się okazji jak się spotkalysmy, choćby w święta u rodziców wytykała mi, że pozbawiam swojego syna najlepszej rzeczy, że na starcie juz go krzywdzę, że nie wiem co to prawdziwa więź z dzieckiem. Twoja ironia czasami ma odzwierciedlenie w życiu.

Gość gość
Z tymi miesiacami to powaznie? Moja miala 13 miesiecy i w jeden dzien odstawila. Uwazam, ze i tak dlugo karmilam. A karmienie piersia 2 i wiecej latka jest dla mnie chore.

Gość gość
Ponoć te kobiety odczuwają podniecenie przy tym i przez to przedłużają to...

Gość gość
Ostatnio czytałam o babce z Wielkiej Brytanii która karmiła piersią swoją corke 9 lat,wtedy ona miała 50 lat

Gość gośćktos123123
Mój synek odstawil się sam od piersi przed pierwszymi urodzinami. Też było mi trochę przykro, chciałam jeszcze ok pół roku karmić ale to nie ze względów uczuciowych ale miałam bardo dużo mleka i zero problemów z laktacja.jeszcze przez ponad tydzień musiałam ratować się laktatorem bo piersi prawie eksplodował z nadmiaru mleka.

Gość szczesliwamamusia
Moje małe tak miało przy moich kryzysach laktacyjnych:/ to była masakra:/ dopiero po podkręceniu laktacji mały zaczął jeść normalnie. A nie masz problemów z laktacją?