Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sposob na pulchne pierogi

Polecane posty

Gość gość

znajcie taki.Dzis bede robic ruskie.I za kazdym razem po ugotowaniu robioa sie plaskie.Jak zrobic zeby byly takie pelne?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Posmyrac pierożka jeziorkiem pięknie się rozpulchni i nabrzmi

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Moje ruskue tez wychodza plaskie, mi sie wydaje ze to kwestia farszu, z miesem juz sa ok. Wczoraj robilam ruskie ten farsz jakby sie zbil i wyszly plaskacze....

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Może farsz za rzadki. Spróbuj dać mąkę ziemniaczana

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
za malo farszu?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Ser za chudy może.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
zrobilam i wyszly ok. nie splaszczyly sie.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×