Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mezczyzna moich marzen

Polecane posty

Gość gość

Jesli mialabym byc koedykolwiek w zwiazku z mezczyzna to tylko z takim ktory: - jest mily dla mnie i innych ludzi - jest kulturalny i dobrze wychowany w domu i w towarzystwie - jest dzentelmenem kazdego dnia - szanuje mnie, nie traktuje jak sluzaca ani nie wykorzystuje sesulnie - nie jest agresywny w mowie i w zachowaniu - jest mi wierny - nie puszczal sie nigdy - nie pali papierosow - nie byl karalny - dba o siebie, myje sie, robi wokolo swojej D.. tyle a moze az tyle by wygladac jak najlepiej, by byc najlepsza wersja samego siebie - nie kloci sie ze mna, nie obraza, nie wyzywa, nie podnosi glosu - potrafi kulturalnie rozmawiac - jest pomocny, pracowity, empatyczny

Gość gość
Wystarcza dwa slowa: mądry i kochający cie. To trzy.

Gość gość
moze kiedys znajde wsrod zonatych

Gość gość
Ja nie będę szukała takiego wśród żonatych więc pewnie nigdy takiego nie znajdę choć czasem podobno marzenia się spełniają...

Gość gość
I nie kłamie..a ja znajde bo na swiecie sa miliony facetów,w koncu mi sie trafi

Gość gość
wczoraj jesteś piękną super zbudowaną dziewicą, wysportowaną pracowitą, elgancką i pachnącą? Nigdy nie lizałaś się po kątach na imprezach? nigdy żadnych dragów? Masz świetna pracę, jesteś powszechnie lubiana i szanowana? No to słusznie, że za takim facetem się rozglądasz.

Gość gość
A świstak siedzi i zawija w sreberka... Jakiej rasy koty lubisz? Szukaj bo faceta raczej nie znajdziesz