Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wstydze sie chodzic w okularach

Polecane posty

Gość gość

raz pierwszy zrobilam sobie okulary. W jednym oku mam 0,25 a w drugim 2,25( swoja droga czy to duza wada? Pani optyk mi tlumaczyla ale ja nie do konca zrpzumialam). Zle sie w nich czuje po prostu brzydko. Nie jestem jakas pieknoscia jednak gdy siw pomaluje jako tako wygladam. Wstydze sie chodzic w okularach chociaz wiem ze musze. Czuje sie za nimi schowana... czy kobieta w okularach wogole moze byc atrakcyjna?

Gość gość
mówi sie, ze ludzie w okularach są inteligentniejsi, ale własnie obaliłaś ten mit

Gość gość
czy kobieta w okularach wogole moze byc atrakcyjna x może, czasem nawet bardzo. Widocznie masz pecha i jako z natury byle jaka we wszystkim wyglądasz kiepsko. A poza tym jesteś durna skoro nie zapamiętałaś , co mówił lekarz o twojej wadzie. No i durna po raz drugi skoro przy takiej różnicy wady między oczami nie chcesz nosić okularów. Nie noś, wtedy zdrowsze oko zacznie przejmować widzenie za to słabsze, a ono z kolei zacznie sie rozleniwiać i wada sie będzie powiększać. Z czasem pole widzenia zawęzi ci sie do tego jednego oka

Gość gość
mi się podobają okularnice mmm

Gość gość 5
Ja tez nie lubilem chodzić w okularach dlatego uzywalem soczewek kontaktowych aż w końcu zrobiłem korekcje laserowa . masz mała wadę jak jetes dziewczyna nie powinny ci okulary przeszkadzać

Gość gość
A czy mezczyzni nie boja sie czasem kobiet w okularach?

Gość gość
Okulary ma -> dużo czyta -> jest inteligentna?

Gość gość
znasz pojęcie seksowna okularnica ?