Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisiejsze kobiety mają zbyt wygórowane wymagania

Polecane posty

Gość gość

Dużo większe od mężczyzn

Gość gość
oczywiście pyszczku , bo kiedykolwiek było zapotrzebowanie na biednych nieudaczników z dwiema lewymi rękami, małym siurkiem, brakiem zaradności, itp. Zwłaszcza kiedyś, kiedy od faceta oczekiwało sie utrzymywania rodziny, często kosztem wielogodzinnej cięzkiej pracy. a przy okazji facet jeszcze musiał posiadać szereg meskich przymiotów jesli chodzi o sposób bycia i charakter. Paradne jest o łudzenie sie, ze kiedys byś nie był przegrywem, zwłaszcza, zw przed wojna ok. 30 % mężczyzn nie miało szans na zonę z powodu braku pieniędzy na założenie rodziny.Tak, sieroto, tak...30% całej męskiej populacji wypadalo na margines, bo nie spełniało wymogów społecznych by zasłuzyć na żonę

Gość gość
brawo! Dobrze powiedziane. Czasy nie mają tu nic do rzeczy. Facet pewnie bez stałej pracy, ani posprzątać wokół siebie ani ugotować. Fajki i alkohol, to podstawa. Nie ma się co dziwić, że kobieta takiego nie chce. I tu nie chodzi o jakieś bogactwa, wakacje w tropikach. Tylko o zwyczajne poczucie bezpieczeństwa, tego psychicznego jak i materialnego.

Gość gość
i przypominam ze kiedys musiałeś nie tyle wpisać sie w gust panny ale jej rodziców, którzy ostro sprawdzali co masz, czy sie w ogóle nadajesz, ile możesz zarobic, jakie masz szkoły, zawód, jaką masz rodzinę itp.

Gość gość
haha ale p********ie odrzeczy w dawnych czasach baba przy wyborze męża miała dogadania co żyd z okupacji

Gość gość
baba może i nie, ale za to facet, albo jego starzy jej starym musieli ostro pokazać ze warto go brać. Naprawdę myslisz, ze rodzice jakiejś panny by ja wydali za ciebei jakbyś był biednym nieudacznikiem, nawet jakby ta panna nie wiem jak sie do ciebie sliniła. Prędzej by ja do klasztoru zawieźli niz wydali za gołodupca

Gość gość
Nie bój się jeśli ktoś ma wygórowane wymagania to życie samo to zweryfikuje ;)

Gość gość
Bo co z tego, że ktoś kto mało sobą reprezentuje będzie miał wymagania? I tak prawdopodobnie nie będzie z kimś kilka klas wyżej od niego bo nie będzie go chciał i tyle. Więc świat mu sam pokaże ile faktycznie jest wart, choćby jego rodzice uważali, że jest najlepszy i najpiękniejszy na świecie.

Gość gość
taa, tylko ze autor, każde wymaganie uważa za zaporowe, bo po prostu niczym nie jest w stanie zainteresować zadnej baby. no może poza psychiatrą, jesli jakaś chciałby pisać doktorat o przegrywach

Gość gość
A to jest inna sprawa, skoro wg autora każda ma wygórowane wymagania tzn., że może on nie jest wystarczająco atrakcyjny

Gość gość
Nie znam żadnej kobiety z wygórowanymi wymaganiami ;) moje siostry, kuzynki, koleżanki i ja sama również - wszystkie jesteśmy w związkach z normalnymi facetami, biedniejszymi albo bogatszymi, brzydszymi albo tymi bardziej przystojnymi. To po prostu normalni faceci. Z tego co widze, to trzeba naprawde być nieudacznikiem życiowym, żeby nie znaleźć dziewczyny, bo każdy w miarę normalny facet jest w stanie zainteresować sobą jakąkolwiek kobietę.

Gość gość
Normalny facet nigdy nie zainteresuje kobiety, bo kobiety patrzą głównie na wygląd i kase. Nie masz wygląd i kasy zapomnij o związku.

Gość gość
Wystarczy kasa, oby duża.

Gość gość
gość dziś Normalny facet nigdy nie zainteresuje kobiety, bo kobiety patrzą głównie na wygląd i kase. Nie masz wygląd i kasy zapomnij o związku. xxx Więc ty musisz wyglądać jak szczur i mieć na koncie 0 zł plus być wiecznie bezrobotnym - czyli być zakwalifikowanym do nieudaczników życiowych. Bo znam niezbyt atrakcyjnych facetów i zarabiających bardzo przeciętnie, a są w zwiazkach. Czyli znaleźli kobiety.

Gość gość
Mam kase i nie wyglądam jak szczur.

Gość gość
Więc zostały dwie opcje: a) masz wybitnie nieciekawy charakter, albo jesteś nudny jak flaki z olejem (pocieszę się, niektóre kobiety lubią nudziarzy jeśli same takie są, po prostu musi trafić swój na swego) albo kawał z ciebie chujka i kobiety szybko się na tobie poznają b) jesteś s*********m i każdy to wie, wiec każda kobieta omija cię szerokim łukiem

Gość gość
Tego typu tematu są zakładane przez prawikow przegrywow totalnych bo nawet te zwykle nie mają problemu z wyrwaniem kogokolwiek po to żeby kobiety zaczęły ujadac i się nakręcac.

Gość gość
Mam ciekawy charakter i to nie jest tylko moja opinia tylko głównie kobiet. Charakter nie wystarczy jak nie jesteś przystojny i bogaty.

Gość gość
gość dziś Mam ciekawy charakter i to nie jest tylko moja opinia tylko głównie kobiet. Charakter nie wystarczy jak nie jesteś przystojny i bogaty. x Hmm to dziwne, bo akurat mnie mój narzeczony urzekł głównie charakterem. Nie jest przystojny (tzn teraz mi sie bardzo podoba, ale na początku znajomości nie rzucił mnie na kolana, ot zwkły facet) ani bogaty, ma zwykły zawód i zarabia normalnie.