Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wg was taka kobieta przegrała życie?

Polecane posty

Gość gość

Jeśli: skończyła studia, ale teraz ma pracę za zaledwie 2,5 tys. na rękę w większym mieście- jakiś tysiąc sobie dorabia bo ma swój sklep internetowy, więc łacznie to 3,5 tys, ale i tak to niewiele, ma faceta, ale jest to toksyczny związek, niby podobni jest ładna, ale ciagle trafia na niewłaściwych facetów, więc na ślub się nie zapowiada w najbliższym czasie, ma już 30 lat?

Gość gość
A dlaczego oceniasz swoja wartosc przez to czy masz faceta i slub? Mloda jestes, wszystko przed Tobą. A z toksycznym zwiazkiem skoncz i nie daj sie ciągnąc w dol

Gość gość
Aha i nie ma nawet własnego mieszkania, jedynie własny samochód, wynajmuje mieszkanie z koleżanką na spółkę? Czuje się z tym źle bo widzę jak moi rówieśnicy nieraz mają świetne prace, zakładają rodziny i jakoś wszystko im się powodzi, a moje życie to narazie nie rewelacja :O

Gość gość
Przegrala, jesli tak bardzo chce faceta ze daje sie poniewierac w toksycznym zwiazku.Malo platna praca i brak faceta nie czynia przegrana.Moze nie warto szukac na sile.Ladne laski przyciagaja przystojnych badboyow, czesciej trafiaja sie piekne i dobre kobiety niz przystojniacy o dobrym sercu

Gość gość
Jak mieszkasz z kolezanka to nie jestes w zadnym zwiazku, jedynie sie z kims spotykasz ale on nie jest twoj

Gość gość
Bo on jakoś się pali do zamieszkania ze mną :O W ogóle chyba sam nie wie czego chce. Nie żeby mną poniewierał bo niby nie jest dla mnie chamski, czy niemiły. Ale czasem niby jest wszystko ok,a czasem się ode mnie oddala, ja wtedy popadam w depresję ( dosłownie) i tak to wygląda... najgorsze, że cięzko mi dać szansę komuś innemu bo już kilku facetów odrzuciłam właśnie dla niego bo sie łudziłam, że nam się w koncu ułozy... Smutne, że moje koleżanki, które miały mniejsze powodzenie ode mnie jak np. kiedys chodziłysmy razem na imprezy, teraz sobie jakoś lepiej poukładały to zycie, czesto już mają mężów, a nawet niektóre dzieci. Szczerze mówiąc kiedyś myślałam, że moje życie w tym wieku będzie bardziej poukładane. Ale wiem, ze to czesciowo moja wina bo tkwie w zwiazku bez przyslosci i nawet nie otwieram sie na innych facetow.

Gość amBrożyk
w każdym zdaniu znak zapytania ? czy sama wiesz, czego chcesz ? podpowiem, zapakuj się do własnego auta i wybierz azymut Holandia lub Dania , tam też możesz wynajmować mieszkanie z koleżanką i zacząć od ZERA , czyli od kwoty 2500 Euro miesięcznie , przy okazji poznasz 'twardego faceta', który zaczynał od ZERA , być może pracuje jako murarz, cieśla szalunkowy lub elektryk a dyplom z uczelni wrzucił do szuflady , dogadacie się ale musisz wiedzieć czego i kogo chcesz !

Gość gość
A dlaczego oceniasz swoja wartosc przez to czy masz faceta i slub? Mloda jestes, wszystko przed Tobą. A z toksycznym zwiazkiem skoncz i nie daj sie ciągnąc w dol XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Chciałabym to zakończyć, ale to wymaga pewnej siły woli i nie jest to najłatwiejsze...

Gość gość
amBrożyk- jeśli byłby inteligentny to mógłby pracować nawet fizycznie, nie przeszkadzałoby mi to. Pomimo tego, że sama skonczyłam studia, to wcale nie uważam, że świadczą o inteligencji czy zaradności. Skończyłam je bo kiedy je zaczynałam to wydawały mi się najlepszym planem na życie. Mogłabym wyjechać za granicę bo w sumie oprócz studiów mam też zrobiony roczny kurs wizażu.. Nawet myślałam kiedys o wyjeździe

Gość gość
Gdzie placa 2500 Euro w Holandii lub Danii???

Gość amBrożyk
obecnie na budowach pracuje więcej z dyplomami, niż bez dyplomów, radzę, zrób uprawnienia na wózek widłowy i go to West

Gość gość
Chciałabym to zakończyć, ale to wymaga pewnej siły woli i nie jest to najłatwiejsze... Gdyby zycie bylo latwe, to wszyscy by mieli kase, domy, auta i szczesliwe rodziny, oraz zero problemów. Jestes mloda kobieta z czysta karta. Nie masz kredytów jak twoi znajomi z mieszkaniami. Ciesz sie tym.

Gość gość
Ja skonczylam studia a pracuje za granica w kuchni.nie uwazam sie za przegrywa, wyjazd byl moim wyborem bo interesowal mnie "egzotyczny" kraj, nawet meza sobie znalazlam.Studia sie przydaja nie tylko do zdobycia zawodu a do umiejetnosci przyswajania nowej wiedzy, waznej np przy nauce jezyka.osobe wyksztalcona pozna sie po zachowaniu i sposobie wypowiadania A wymienisz moze zalety tego faceta ze z nim jestes a odrzucilas innych?milosc czy zauroczenie?