Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje wymagania do kobiety czy za duze ?

Polecane posty

Gość gość
Nie może oczekiwać NICZEGO skoro robi rażące błędy, bo to hipokryzja. To tak, jakbym zrobiła listę, a w niej “mósi zarabiać minimalnie”. Kto by mnie wziął poważnie? Nikt. Dlatego też ja tego gościa skreśliłabym od razu, bo moje wymagania są takie, żeby pisał bezbłędnie. Raczej sam nie jest po studiach skoro pisze “była by”, bo w pracy magisterskiej by to nie przeszło. Kapujecie?

Gość gość
6:54 A potem w nd od 6 nad ranem nie śpią takie i beczą, że chłop zdradza a ona ma deprechę i trzeba do psychologa :) Widać, że nie studiowałaś, bo to trudne studia.

Gość gość
Jestem po socjologii, pracuję w agencji reklamowej, wyciągam 8-9 koła na rękę, zależy od miesiąca. Możesz mnie frajerze w d*pe pocałować. Jaki ch*j, socjologia mu nie pasuje. A wal x bardzo się cieszę że Ci się dobrze powodzi i jeśli przeczytasz jeszcze raz swój komentarz i mój 1 post zrozumiesz dlaczego mam -jak widać słuszne - uprzedzenia do studentek socjologii :)

Gość gość
Spełniam wszystkie , skąd jestes autorze usmiech.gif ? - Okolice Warszawy x x E tam, autor zakocha sie i po liscieusmiech.gif . To fajnie ze zycia nie mozna przeliczyc od a do b - wszystko w zyciu da sie przliczyć :) x Socjologii, szkolnictwo wyższe, oświata - którego jest Pan wątpliwym beneficjentem nie oduczyły Pana używania heurystycznych schematów myślenia? W tym samym czasie gdy jedni mogą czytać x mam mgr z matematyki i licencjat z biologii, nie wysilaj się bo każdy wie że ten socjologiczny wywód nawet nie brzmi dobrze ale żałośnie, to nie są studia. To nie jest wiedza, to bajki.

Gość gość
Ja studiuję anglistykę :)

Gość gość
dużo lepiej anglistyka niż socjologia

Gość Intelekt i wykształcenie
są ważne, puste byłoby patrzenie tylko na wygląd.

Gość gość
Wyobraź sobie, że aby dostać się na socjologię, trzeba mieć nienaganne kompetencje lingwistyczne i rozumieć szeroki kontekst społeczno-kukturowy. Zwłaszcza, że zwyczajnie przekłada się to na znajomość języka angielskiego czy niemieckiego. Jeśli jesteś na poważanym uniwersytecie, a nie masz certyfikatu z C1, to robisz dyplom chyba dla samego szelestu tego świstka. Życie Cię zweryfikowało. Jak widać na nic zdają się studia na kierunkach ścisłych, jeśli zawodzą zdolności interpersonalne.

Gość gość
nienaganne zdolności lingwistyczne już pokazałaś w swoim poście w którym używasz niecenzuralnych wyrazów ja Póki co świetnie radzę sobie z moimi zdolnościami ścisłymi w życiu więc twoje wywody że sobie nie radzę są wyssane z nikąd

Gość gość
10:20 W punkt. Dodam, że jestem kosmetyczką (łooo ale pusta! na jeden raz :D by tu niektórzy faceci powiedzieli) a takich błędów nie robię. Tak się zastanawiam jak wy te studia skończyliście z taką pisownią, jak się dostaliście do liceum? :D rodzice znali dyrektora? Ps. Dostałam się na studia.

Gość gość
13:00 Zdolnosci scisle, po studiach a pisac nie umie.

Gość gość
Spełniam te wszystkie wymagania i chciałabym takiego faceta, który by to doceniał. A jestem 28 letnią rozwódką, bo moj były mąż po 12 latach związku postanowił przeżyć drugą młodość:(

Gość gość
Ta od blędow cisnie się w wielu wątkach, brzydula niespelniona :))

Gość gość
Chce uchodzic za wielką panią a jest prymitywna jak menel

Gość gość
Hdaa

Gość gość
Kolo 50 ta madralinska bedzie jeszcze bardziej nie do strawienia, nie wiem kto wytrzyma z takim przypierdkiem :))

Gość gość
On cie nie chce, mozesz splywac z jego watku :):) znajdz innego by nasycac swoje ego :))

Gość gość
a ciebie chce? :D:D i czy ja ciebie / go chcę ? :D:D zadaj sobie pytanie i odpowiedz bez okłamywania się i kto ci powiedział, że którakolwiek tu nasyca własne ego :D:D każdy mierzy własną miarą, pusty jełopie

Gość gość
13:46 buahaha dokładnie. pisać jeden z drugim nie imię a chcieliby intelektualistkę, żeby się nią pochwalić w rodzinie i znajomym. o czym by z nią gadali? taka może mieć faceta na poziomie, a nie pustaka, który by się tylko patrzył na nią i robił minki.

Gość gość
„Raczej sam nie jest po studiach skoro pisze “była by”, bo w pracy magisterskiej by to nie przeszło. Kapujecie?” xxxxxx Nie wiadomo czy są po studiach. Robolki też mają aspiracje co do wykształcenia partnerek :D:D

Gość gość
ja mu ładnie odpisałam, a teraz ścigam takie niedowartościowane małpeczki jak ty :))

Gość gość
a jesli kazdy mierzy swoją miarą czyli jestes pustym jełopem

Gość gość
Jeśli -sam wyglądasz na kogoś, kto ćwiczy - jesteś po studiach, ambitniejszych niż socjologia, nie pracujesz fizycznie - posiadasz wszystkie wymienione cechy charakteru to myślę, że nie. Ale skoro jesteś sam, to może nie jesteś aż tak idealny jak Ci się wydaje i czas obniżyć poprzeczkę, ewentualnie sam dorównać temu ideałowi.

Gość gość
i żadne zasady pisowni tego nie zmienią

Gość gość
jestescie idealne w wydzielaniu imperylu

Gość gość
10: 30 - a chooy mnie obchodzą twoje uprzedzenia, goofnojadzie. Nie zasługujesz łajzo na szacunek to ci go ściero nie okazuję, proste :D

Gość gość
Szukaj dalej haha. Ciekawe czy ty spełniasz swoje wymagania w odwrotną stronę. Znając życie bardzo nie sondzem.

Gość gość
Serio babka tutaj rzekomo studiowała a pisze razaco. Porazka.

Gość gość
14:39 Nie zgadlas :)