Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poznalem fajna dziewczyne ale mam jednak dylemat czy sie z nia zwiazac

Polecane posty

Gość gość

dobrze nam sie rozmawia i spedza czas ale dowiedzialem sie ze trenuje spory walki taekwondo i jest w tym naprawde niezla bo zdarzalo jej sie brac udzial tez w turniejach miedzynarodowych, ja jestem w miare wysportowany bo czesto plywam, rower i mimo ze jestem silniejszy od niej fizycznie mysle ze w walce moglaby mnie pokonac:/

Gość gość
jakis glupi podszyw:O

Gość gość
co do warunkow fizycznych to ja 178 wzr i 74 kg wagi a ona 167 wzr i ok 55 kg wagi, takze sila fizyczna zdecydowanie po mojej stronie ale nigdy nie mialem stycznosci ze sportami walki a ona trenuje 10 lat, chcialbym ja sie z nia tak podroczyc i sprawdzic co potafi ale sie obawiam ze mnie czyms zaskoczy i bedzie lipa:/

Gość gość
bo pomysli sobie co to za facet:0

Gość gość
ktos cos doradzi?

Gość gość
moglybyscie sie zwiazac z takim nad ktorym mialybyscie w pewnym sensie przewage?

Gość gość
20.24 zawsze jedno ma nad drugim przewagę, bo po równo nawet w komunizmie nie było, chodzi o to, by jej nie wykorzystywać we wspólnym życiu w celu zdominowania partnera.

Gość Princessinthesky
Myślę że przesadzasz, ona by cię pokonała w walce a ty ją w pływaniu. No i co z tego. Przecież nie będziecie spędzać czasu na siłowaniu się i zawodach. Wspieraj ją i bądź z niej dumny, nie strać fajnej dziewczyny przez źle pojętą ambicję i męskie kompleksy.

Gość gość
no ale to dziwnie tak